Plita inductie sau gaz

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru plita inductie sau gaz ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Plita inductie sau gaz?

Atunci cand vine vorba de instalarea plita inductie sau gaz, ai un avantaj fata de alte In special cu inductie si cu gaz: puteti obtine alte aparate electrice sub ele, fiindca acestea degaja temperatura doar de sus, de asemenea incat sa utilizeaza mai corect spatiul din bucatarie.

Modul de a plasa varful este usor, iar cu doua surubelnite vom avea mai mult decat deajuns cu privire la a genera treaba. Va trebui sa plasam faza (firul maro) si neutrul (albastru) la ambele capete ale fisei, in timp ce firul galben-verde va trebui sa il plasam in surubul intermediar, care corespunde pamantului.

In cele dintre urma, inainte de a pune placa la locul ei, punem adezivul captusit pe marginile placii care vor fi in contact cu blatul de lucru. Tot ceea ce ramane de facut ar fi sa il montati si sa il conectati la reteaua electrica. Dupa ce am citit instructiunile de utilizare a plitei, suntem gata sa incepem sa o folosim.

Mai eficient: Deoarece caldura este concentrata pe suprafata tigaii, aceasta nu pierde energie, asa incat foloseste cu 20 pana la 40% mai mult decat plita inductie sau gaz intre sticla-ceramica. In plus, activarea magnetului impune putin mai putin ore si energie decat incalzirea rezistentelor.

Si nu mai trebuie sa lasati gazul sa se stinga daca aduceti o bricheta sau un chibrit in apropierea lor, deoarece au autoaprindere incorporata. Acestea reprezinta sistemul de plita selectionat de pasionatii de gatit, deoarece va permit sa gatiti mai corect alimentele si sa transmiteti iute caldura. Daca folositi putin aragazul, acest tip de plita va va reduce factura de electricitate.

Plite cu inductie: Acest tip de plita a fost in crestere in ultimii ani, devenind o alegere atractiva datorita avantajelor pe care le ofera. Acestea sunt placi care merge datorita unui magnet prin intermediul unor campuri electromagnetice care vor incalzi doar recipientele cu o baza metalica feromagnetica.

Dezavantaje: Racordarea la gaz: Gazul ii nevoie si poate fi o problema cu destinatia de unele persoane, desi marea majoritate au un sistem de siguranta care opreste fluxul de gaz in acel caz cand nu ar fi detectata nicio flacara. Curatarea: pretinde de cinci ori mai mult timp si dedicare, intrucat murdaria se poate ascunde in unele colturi ale plita inductie sau gaz. Unii oameni le acopera cu folie de aluminiu, dar acest fenomen le-ar lua plusul de design care atrage atat de mult atentia.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult