Plita inductie magnetica

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru plita inductie magnetica ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Plita inductie magnetica?

Mai eficient: Intrucat caldura ar fi concentrata pe suprafata tigaii, aceasta nu pierde energie, de asemenea incat mananca cu 20 pana la 40% mai putin decat plita inductie magnetica intre sticla-ceramica. In plus, activarea magnetului trebuie putin mai mult timp si energie decat incalzirea rezistentelor.

In plus, acestea incalzesc iute toate tipurile de recipiente la diverse puteri si reprezinta o alternativa ideala cu destinatia de cei care doresc sa gateasca cu gaz natural, care ar fi mai practic si mai recomandabil decat gazul butan. Avantaje - Factorul emotional: Multi profesionisti il prefera cu destinatia de aroma traditionala pe care o trimite mancarii.

Plitele pe gaz pot gati cu toate tipurile de recipiente: vase de lut, vase de fonta, tigai etc. In plus, inovatia si tehnologia placilor de gatit pe gaz, cum este cele de pe Bosch, iti vor permite sa controlati in orice moment puterea flacarii, intrucat acestea incorporeaza functia FlameSelect.

Consum redus de energie: gazul ar fi mai convenabil decat electricitatea si, in plus, nu are lipsa de atat de multa potenta cu privire la a se aprinde sau a se raci. Orice container: Nu trebuie sa va schimbati toate vasele de gatit, ca in cazul plita inductie magnetica, intrucat acestea accepta fiecare tip de material.

In plus, economiseste mai multa potenta electrica, printre 40-50%, intrucat stimularea magnetului impune mai putina vlaga decat o rezistenta electrica. Plita nu se incalzeste asa cum se intampla in cazul vitroceramicii sau al gazului, asa incat putem ocoli accidentele si arsurile, mai selectionat daca avem copii mici. Este un sistem foarte sigur.

In ceea ce priveste instalarea, si asupra deosebire de plitele vitroceramice, nu va fi niciodata instalat deasupra altor aparate electrice (cu exceptia cuptoarelor ventilate). Pentru instalare, ii nevoie sa se lase o gaura de aerisire de cel mult 8 mm, adica de la baza pana la partea inferioara a sertarului, in deschiderile dintre fata si printre spate.

plita inductie magnetica pot gati cu toate tipurile de recipiente: vase de lut, vase de fonta, tigai etc. In plus, inovatia si tehnologia placilor de gatit pe gaz, cum este cele de la Bosch, va vor permite sa controlati in fiecare moment puterea flacarii, intrucat acestea incorporeaza functia FlameSelect.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult