Plita gratar

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de plita gratar sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de plita gratar la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Plita gratar?

Este foarte posibil ca 8 plita gratar sa fie livrata fara un varf de conectare, asa ca va trebui sa montam unul pentru a o putea conecta si a o face sa functioneze. Putem recicla varful de pe vechea, in cazul in care nu il mai folosim, sau putem avea un varf recent de pe site-ul de feronerie, centrul de bricolaj...

In continuare, scoateti vechea plita si slabiti conexiunile plitei si clemele care o fixeaza de unitate. Apoi, insurubati clemele pe plita de jos. In continuare, restabiliti conexiunile, apoi despachetati sase plita cu gaz, asezati-o in locas si insurubati-o in aparat.

Modul de a punga varful este usor, iar cu cateva surubelnite vom avea mai putin decat suficient cu privire la a realiza treaba. Va trebui sa plasam faza (firul maro) si neutrul (albastru) la ambele capete ale fisei, in luni ce firul galben-verde iti trebui sa il plasam in surubul intermediar, care corespunde pamantului.

In cele din urma, inainte de a pune placa la locul ei, punem adezivul captusit pe marginile placii care vor fi in contact cu blatul de lucru. Tot ceea ce ramane de facut este sa il montati si sa il conectati la reteaua electrica. Apoi ce am citit instructiunile de utilizare a plita gratar, suntem gata sa incepem sa o folosim.

Inainte de a manipula instalatia de gaz, trebuie sa coborati cablurile de gaz si sa deconectati robinetul de gaz, aplicand teflon pe furtunul de gaz care iti iesi din peretele bucatariei. Acest fenomen ar fi vital cu scopul de a evita accidentele. Apoi, este epoca sa indepartati vechea plita. Pentru a face acest lucru, va indemnam sa stingeti si radiata printre bucatarie.

Plitele vitroceramice: Concepute ca inlocuitor cu destinatia de aragazurile cu gaz, plitele vitroceramice merge datorita unei rezistente care se afla sub sticla si care incalzeste suprafata. Atunci cand sunt oprite, acestea lasa caldura mare reziduala care poate provoca accidente daca nu se acorda atentie.

Pe de alta parte, putem utiliza numai vase pregatite cu scopul de inductie, cum ar fi otelul sau fierul (lutul, de exemplu, nu este potrivit). Si sunt mai scumpe decat plita gratar dintre vitroceramica. Plitele cu inductie de pe magazine precum Bosch, AEG, Balay, Siemens sau Teka pot fi gasite de pe 299 de euro, cu 3 sau 3 locuri de gatit, programabile, cu memorie si pana la 17 puteri.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult