Plita aragaz altex

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de plita aragaz altex sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de plita aragaz altex la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Top 10 vanzari

In acest moment nu avem disponibil produse de la magazinul altex

Top 10 produse de la alte magazine

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Plita aragaz altex?

In ceea ce priveste instalarea, si spre deosebire de plita aragaz altex, nu va fi niciodata instalat peste altor aparate electrice (cu exceptia cuptoarelor ventilate). La instalare, trebuie sa se lase o gaura de aerisire de cel putin sapte mm, adica de la baza pana la partea inferioara a sertarului, in deschiderile intre fata si dintre spate.

In plus, economiseste mai multa vlaga electrica, dintre 40-50%, deoarece stimularea magnetului necesita mai putina potenta decat o rezistenta electrica. Plita nu se incalzeste in acest mod cum se intampla in cazul vitroceramicii sau al gazului, astfel incat putem eschiva accidentele si arsurile, mai ales daca avem copii mici. Este un sistem foarte sigur.

Reglarea precisa a temperaturii: Flacara poate fi controlata foarte precis, dupa bunul meu plac si la caldura mare dorita. In plus, flacara se aprinde imediat ce ar fi aprinsa si se stinge fara a lasa caldura mare reziduala. Caldura directa: Flacara transmite temperatura mare direct in tigaie, fara a fi nevoie de un intermediar, in acest mod cum se intampla in cazul plitelor vitroceramice sau cu inductie.

La aragazurile prestigioase pe gaz trebuia sa deschidem robinetul de gaz si sa aprindem flacara cu o bricheta, dar acest fenomen s-a schimbat odata cu 9 tehnologie, unde incredintare a devenit primordiala. Din acest motiv si cu destinatia de confortul nostru, plita aragaz altex au un sistem de autoaprindere integrat, usor de controlat.

Modul de a plasa varful ar fi usor, iar cu patru surubelnite vom gasi mai putin decat deajuns pentru a face treaba. Va trebui sa plasam faza (firul maro) si neutrul (albastru) la ambele capete ale fisei, in ore ce firul galben-verde iti trebui sa il plasam in surubul intermediar, care corespunde pamantului.

Atunci cand cumparam noul panou, este necesar sa ne referim la manualul si la elementele de fixare cu destinatia de instalare furnizate de producator. In cazul meu, placa este instalata in gaura prin intermediul unor placi metalice care vor fi insurubate pe partea laterala a sasiului. Pentru a o sustine in locas, avem la dispozitie un adeziv periat pe care iti trebui sa-l lipim pe marginea de contact printre plita si blatul de lucru.

Modul de a plasa plita aragaz altex ar fi usor, iar cu unul sau doua surubelnite vom avea mai putin decat suficient cu scopul de a genera treaba. Va trebui sa plasam faza (firul maro) si neutrul (albastru) la ambele capete ale fisei, in timp ce firul galben-verde iti trebui sa il plasam in surubul intermediar, care corespunde pamantului.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult