Masina de spalat vase bosch sks51e28eu

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru masina de spalat vase bosch sks51e28eu ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Masina de spalat vase bosch sks51e28eu?

Incarcarea detergentului: unele masina de spalat vase bosch sks51e28eu au un sol in care se poate pune detergent (sau chiar capsule!), iar iti dispersa detergentul in mod uniform. In acest fel, nu vei pune detergentul direct in tambur. Spalare rapida: Aceasta setare de spalare iti permite sa spalati o incarcatura de lenjerii in cu aproximatie 15 pana la 80 de minute.

De exemplu, cuverturi, decat un aspirator cu incarcare prin partea superioara cu lame sau agitator. Masinile compacte au de obicei o latime de 24 de inci si au o marime de pana la 3,0 picioare cubice, desi mereu sunt mai cu aproximatie de 2,2 sau 2,4 picioare cubice. De obicei, in butoaiele lor incap intre 2,5 si 2,5 kg de rufe.

Functii, functii si iar functii: Inca se mai pot achizitiona masini de spalat si uscatoare care au doar cateva cicluri de spalare si uscare. Obtinerea unuia cu putine alegeri iti mentine cu siguranta pretul scazut. Multe intre modelele mai noi, exceptional cele cu incarcare frontala.

masina de spalat vase bosch sks51e28eu eficiente dintre punct de vedere energetic vor gasi o diversitate mai cuprinzatoare de temperaturi, asa incat puteti selecta o caldura mai scazuta pentru a reduce costurile de energie. Un ciclu mai mare, de pana la 1.800 de rotatii pe minut, evacueaza excedentul de apa din haine, ceea ce inseamna mai putin luni in uscator.

Incarcare prin partea superioara: Cutiile de spalare ale masinilor cu incarcare prin partea superioara sunt atat de adanci incat, cu scopul de persoanele scunde, poate fi dificil sa ajunga la partea de jos cu scopul de a zidi hainele. In prezent, foarte multe modele cu incarcare prin partea superioara au renuntat la agitatorul intern (lama scurta rotativa dintre interiorul masinii) cu privire la a efectua mai mult loc in cos. Unele au chiar si un bol intre otel inoxidabil.

Un alt lucru la care este necesar sa va ganditi in acel caz cand adaugati o masina de spalat si un uscator, fie ca este vorba de o masina de spalat stivuibila sau cu incarcare frontala, sunt usile. In general, usa uscatorului poate fi schimbata in acest mod incat sa se deschida intr-o directie diferita. Cu toate acestea, aproape toate usile masinilor de spalat se deschid de la stanga la dreapta.

Zgomot: masina de spalat vase bosch sks51e28eule pot fi zgomotoase, mai ales daca puneti materiale dure inauntru. Din fericire, exista o varietate de modele care nu creeaza cu aproximatie nicio vibratie, datorita unui motor fara carbon, ceea ce ajuta la reducerea la minimum a zgomotului. Uitati-va cum ar fi evaluat aparatul in termeni de decibeli (dB); cu cat numarul este mai mare, cu atat mai putin zgomot va crea.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult