Masina de spalat cu presiune

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru masina de spalat cu presiune ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Masina de spalat cu presiune?

De exemplu, cuverturi, decat un aspirator cu incarcare prin partea superioara cu lame sau agitator. masina de spalat cu presiune compacte au de obicei o latime de 24 de inci si au o marime de pana la 3,0 picioare cubice, desi mereu sunt mai cu aproximatie de 2,2 sau 2,4 picioare cubice. De obicei, in butoaiele lor incap printre 2,5 si 2,5 kg de rufe.

Aceste unitati au alegeri economice, cum este spalarea de mica durata, ceea ce este excelent daca hainele nu sunt prea murdare si au necesitate doar de o singura spalare. Unele unitati au un senzor de spalare automata, in acest fel incat spalarea si uscarea se bazeaza pe capacitate, mai repede decat pe un ore prestabilit, ceea ce reduce timpul ciclului.

De exemplu, cuverturi, decat un aspirator cu incarcare prin partea superioara cu lame sau agitator. Masinile compacte au de obicei o latime de 24 de inci si au o putere de pana la 3,0 picioare cubice, desi adesea sunt mai aproximativ de 2,2 sau 2,4 picioare cubice. De obicei, in butoaiele lor incap dintre 2,5 si 2,5 kilograme de rufe.

masina de spalat cu presiune Electrolux, Teka, Bosh, etc... pot, de asemenea, sa schimbe directia in care se deschide usa masina de spalat cu presiune. In casele recent construite, acest lucru nici macar nu va fi o problema, datorita modului in care sunt instalate conexiunile cu scopul de de spalat si uscator. Cu toate acestea, ar fi posibil ca in casele mai vechi conexiunile sa fie inversate: in acest caz, trebuie sa puteti schimba usa de spalat, in acest mod incat sa puteti transfera cu indemanare rufele dintre cele doua

De exemplu, daca gasesti un ciclu de uscare de 50 de minute, dar senzorii iti spun ca hainele se vor usca in 20 de minute, in acel caz ciclul va fi oprit. Indepartarea ridurilor: Poate ati vazut reclama in care cineva intarzie la o intalnire, pune o rochie incretita in uscator si selecteaza setarea de indepartare a ridurilor.

Mai jos sunt prezentate principalele functii pe care ar fi foarte posibil sa le aflati la masinile de spalat si uscatoare mai noi. Pe marimea ce le cititi, notati-le pe cele care sunt cele mai importante cu privire la dumneavoastra si retineti ca, cu cat mai foarte multe caracteristici notati, cu atat mai mica iti fi pretul.

Functiile standard ale masina de spalat cu presiune: Spalare manuala: Simuland spalarea manuala, aceasta este o optiune excelenta cu scopul de tesaturi delicate, costume de baie si lenjerie intima. Va trebui sa atarnati hainele pe care le-ati spalat la uscat. Invartire prelungita: Mai putin decat un simplu ciclu de centrifugare, acesta ar fi admirabil cu destinatia de articole precum prosoapele si plapumele. Indeparteaza surplusul de apa, facilitand uscarea obiectelor voluminoase.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult