Masina de spalat bucatarie

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru masina de spalat bucatarie ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Masina de spalat bucatarie?

De exemplu, cuverturi, decat un aspirator cu incarcare prin partea superioara cu lame sau agitator. masina de spalat bucatarie compacte au de obicei o latime de 24 de inci si au o calitate de pana la 3,0 picioare cubice, desi din cand in cand sunt mai aproape de 2,2 sau 2,4 picioare cubice. De obicei, in butoaiele lor incap dintre 2,5 si 2,5 kg de rufe.

Un alt aspect care ii nevoie luat in considerare este aplecarea pentru a deschide usile. Bineinteles, producatorii iau in considerare acest fenomen si ofera piedestaluri pe care pot fi asezate masina de spalat si uscatorul, facandu-le mai inalte si mai usor de utilizat. De obicei, acestea au sertar dedesubt cu privire la a depozita detergentul si balsamul de rufe.

Mai jos sunt prezentate principalele functii pe care este foarte posibil sa le va uitati dupa la masinile de spalat si uscatoare mai noi. Pe dimensiunea ce le cititi, notati-le pe cele care sunt cele mai bune cu destinatia de dvs si retineti ca, cu cat mai foarte multe caracteristici notati, cu atat mai mica iti fi pretul.

Zgomot: masina de spalat bucatariele pot fi zgomotoase, mai ales daca puneti materiale dure inauntru. Din fericire, se afla o diversitate de modele care nu creeaza aproximativ nicio vibratie, datorita unui motor fara carbon, ceea ce ajuta la reducerea la minimum a zgomotului. Uitati-va cum este evaluat aparatul in termeni de decibeli (dB); cu cat numarul este mai mare, cu atat mai mult zgomot iti crea.

Incarcarea detergentului: unele masini de spalat au un pamant in care se poate pune detergent (sau chiar capsule!), iar masina iti dispersa detergentul in stil uniform. Acum daca cumperi fel, nu veti pune detergentul direct in tambur. Spalare rapida: Aceasta setare de spalare iti permite sa spalati o incarcatura de lenjerii in aproape 15 pana la 60 de minute.

Incarcare prin partea superioara: Cutiile de spalare ale masinilor cu incarcare prin partea superioara sunt atat de adanci incat, cu privire la persoanele scunde, poate fi dificil sa ajunga la partea de jos cu privire la a marii hainele. In prezent, multe modele cu incarcare prin partea superioara au renuntat la agitatorul intern (lama mare rotativa printre interiorul masinii) cu privire la a efectua mai putin sector in cos. Unele au chiar si un bol din otel inoxidabil.

masina de spalat bucatarie eficiente intre punct de vedere energetic vor obtine o gama mai amplie de temperaturi, in acest fel incat puteti selecta o caldura mare mai scazuta cu scopul de a reduce costurile de energie. Un ciclu mai mare, de pana la 1.800 de rotatii pe minut, evacueaza excedentul de apa printre haine, ceea ce inseamna mai mult ore in uscator.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult