Masina de spalat bosch seria 6

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru masina de spalat bosch seria 6 ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Masina de spalat bosch seria 6?

Cand si unde sa cumparati: V-ati decis deja inspre unui model? Acum ii nevoie doar sa stii cand si de unde sa o cumperi. Septembrie si octombrie sunt, de obicei, luni cunoscute cu destinatia de a face o afacere buna la masina de spalat bosch seria 6 sau un uscator de rufe, intrucat in momentul sosesc in marci noile modele. In plus, multi comercianti cu amanuntul ofera produse deosebite inainte de Black Friday (la sfarsitul lunii octombrie), de asemenea incat nu trebuie sa asteptati ofertele printre cea mai scurta zi de achizitii a anului.

Activare Wi-Fi: Cu aceasta functie, puteti folosi alte comenzi IoT cu destinatia de a controla masina de spalat si uscatorul. Multe intre ele sunt compatibile cu Emag Echo si Google Home, asa incat puteti intreba asistentul vocal daca uscatorul este gata. Masinile de spalat si uscat cu conectivitate WiFi va permit sa porniti si sa intrerupeti o sarcina de pe telefonul mobil, precum si sa primiti o notificare la terminarea ciclului.

Masinile de spalat eficiente dintre punct de vedere energetic vor cumpara o varietate mai cuprinzatoare de temperaturi, asa incat puteti selecta o temperatura mai scazuta pentru a reduce costurile de energie. Un ciclu mai mare, de pana la 1.800 de rotatii pe minut, evacueaza abuzul de apa printre haine, ceea ce inseamna mai mult ore in uscator.

Marea dilema: incarcare din fata vs. incarcare superioara - Daca iti puneti masina de spalat bosch seria 6 sub un blat sau le stivuiti, veti cumpara lipsa de un sistem de incarcare frontala. Daca ai spatiu pentru ca capacele sau usile sa se deschida in foarte mare sau in afara, in momentul ii nevoie sa luati o decizie dintre unul printre cele doua sisteme.

Marimea conteaza: Saibele standard au de multe ori (dar nu intotdeauna) 27 sau 27,5 inch latime. Capacitatile acestora variaza printre 3,1 si 6,2 metri cubi. Cele mai multe sunt cuprinse printre 3,5 si 4,6 metri cubi. Cantitatea de lenjerii pe care o veti curata iti depinde de modelul de masina de spalat: o masina de spalat cu incarcare din frunte iti tine mai foarte multe haine si va merge mai in mod corect cu articolele voluminoase.

Abur: Aceasta functie arunca aburi pe haine, ceea ce ajuta la indepartarea petelor si la limitarea incretiturilor. Unele masini au chiar si un ciclu de igienizare cu aburi cu privire la a da hainelor dvs un impuls ager de revitalizare. In functie de masina, ii nevoie sa ai o conexiune suplimentara in spatele uscatorului sau sa alegeti apa manual prin intermediul unui dozator de la uscator.

Asigurati-va ca gasesti un spatiu suplimentar de 10-15 cm in spatele masina de spalat bosch seria 6 si al uscatorului cu destinatia de conexiuni, plus un centimetru sau mai putin in jurul laturilor si al partii superioare cu destinatia de a facilita fluxul de aer si cu privire la a le face mai usor de indepartat. De asemenea, nu se afla masuratori standard de inaltime sau adancime, astfel ca ar trebui sa le luati in considerare si pe acestea.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult