Masina de spalat arctic ef 6100

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru masina de spalat arctic ef 6100 ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Masina de spalat arctic ef 6100?

Unele modele de masina de spalat arctic ef 6100 pot momi mucegai. Totusi, solutia este simpla: fie stergeti zona intre fata unde se poate acumula apa din cand in cand, fie lasati usa deschisa. Da, radiata poate ramane aprinsa timp de un minut sau trei daca usa ar fi lasata deschisa, dar se stinge.

Cand si unde sa cumparati: V-ati decis deja spre unui model? Acum trebuie doar sa stii cand si de unde sa o cumperi. Septembrie si octombrie sunt, de obicei, luni exceptionale cu scopul de a realiza o afacere geniala la o masina de spalat sau un uscator de rufe, intrucat in acel caz sosesc in magazine noile modele. In plus, multi comercianti cu amanuntul ofera promotii speciale inainte de Black Friday (la sfarsitul lunii octombrie), in acest fel incat nu trebuie sa asteptati ofertele intre cea mai mica zi de cumparaturi a anului.

Capacitatea uscatorului: Capacitatea este, de asemenea, importanta in momentul cand alaturati un uscator care sa insoteasca masina de spalat. Nu adaugati un uscator care are o putere mai mare decat cea a masinii de spalat rufe, altfel iti trebui sa le uscati de mai foarte multe ori. La a eschiva acest lucru, doresti un uscator cu o capacitate de cu aproximatie cinci ori mai scurta decat cea a masinii de spalat.

Abur: Aceasta functie arunca aburi pe haine, ceea ce ajuta la indepartarea petelor si la limitarea incretiturilor. Unele masina de spalat arctic ef 6100 au chiar si un ciclu de igienizare cu aburi cu scopul de a da hainelor dvs. un impuls ager de revitalizare. In functie de, trebuie sa ai o conexiune suplimentara in spatele uscatorului sau sa adaugati apa manual prin intermediul unui dozator de pe uscator.

Masinile Electrolux, Teka, Bosh, etc... pot, de asemenea, sa schimbe directia in care se deschide usa masinii de spalat. In casele nou construite, acest fapt nici macar nu va fi o problema, datorita modului in care sunt instalate conexiunile cu destinatia de masina de spalat si uscator. Cu toate acestea, este posibil ca in casele mai vechi conexiunile sa fie inversate: in acest caz, este necesar sa puteti schimba usa masinii de spalat, astfel incat sa puteti transfera cu lejeritate rufele printre cele patru masini.

Functiile standard ale masinii de spalat: Spalare manuala: Simuland spalarea manuala, aceasta ar fi o alegere excelenta cu destinatia de tesaturi delicate, costume de baie si lenjerie intima. Va trebui sa atarnati hainele pe care le-ati spalat la uscat. Invartire prelungita: Mai putin decat un simplu ciclu de centrifugare, acesta este admirabil cu scopul de articole precum prosoapele si plapumele. Indeparteaza excesul de apa, facilitand uscarea obiectelor voluminoase.

Incarcarea detergentului: unele masina de spalat arctic ef 6100 au un sol in care se poate pune detergent (sau chiar capsule!), iar va dispersa detergentul in mod uniform. In momentul prezent ai fel, nu vei pune detergentul direct in tambur. Spalare rapida: Aceasta setare de spalare va permite sa spalati o incarcatura de haine in aproape 15 pana la 60 de minute.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult