Lada frigorifica zanussi 495 l

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de lada frigorifica zanussi 495 l sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de lada frigorifica zanussi 495 l la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Lada frigorifica zanussi 495 l?

Functionarea lada frigorifica zanussi 495 l si a congelatoarelor - se bazeaza pe refrigerarea aerului din interior. Acest lucru se realizeaza prin intermediul unei secvente de modificari ale starii unui fluid refrigerant care circula printr-un circuit in care ar fi fortat alternativ sa se comprime si sa se dilate, producand si consumand caldura.

Capacitate - Aceasta este posibil intrebarea pe care ne-o punem cel mai des inainte de a obtine un frigider. Dimensiunea frigiderului depinde de numarul de persoane intre gospodarie si de cantitatea de alimente care ii nevoie pastrata in rezerva. Trucul cu destinatia de a descoperi frigiderul perfect cu scopul de casa noastra ar fi sa avem valorile capacitatii utile.

Vaporii supraincalziti si initial de construi presiune se misca apoi in cealalta parte a circuitului, unde se gasi un condensator. La iesirea din compresor, vaporii sunt supusi unei scaderi bruste de presiune (faza de expansiune), ceea ce deduce o racire rapida.

Unitatea de compresie liniara se misca usor in vremea functionarii. In cazul in care unitatea nu se opreste printre tremurat luni de mai putin de patru minute, in momentul acest fenomen ar fi un motiv de ingrijorare. Daca lada frigorifica zanussi 495 l nu se sprijina ferm pe podea, ii nevoie sa reglati picioarele intre fata pentru a o echilibra.

Zgomote de clic: Controlul de dezghetare emite un clic in momentul cand incepe si se termina ciclul de dezghetare automata. Controlul termostatului: Va efectua clic la finalizarea unui ciclu de pornire/oprire. Zgomote de zdruncinare: Pot fi cauzate de curgerea apei in partea printre spate a aparatului sau de obiectele depozitate pe sau in jurul aparatului.

Cum realizeaza frigiderul acest proces? Sa analizam mai intai in ce parti ar fi impartit sistemul. Un frigider ar fi format dintr-un circuit inchis (adica o conducta prin care circula un fluid) format printre trei serpentine (tub in forma de spirala). Aceste doua serpentine, a caror misiune ar fi de a condensa si evapora un fluid, sunt conectate intre ele prin intermediul unui compresor si al unei supape de expansiune.

Compresor: Compresorul mareste presiunea gazului, reducand volumul acestuia si determinand aspirarea lada frigorifica zanussi 495 l in circuit. Gazul supraincalzit paraseste evaporatorul prin compresor, care il comprima, ceea ce duce la cresterea presiunii si a temperaturii (faza de compresie). Acest fapt genera ca agentul frigorific sa se condenseze la o temperatura mai ridicata. Vaporii sunt numiti supraincalziti intrucat transporta suma caldurii absorbite in evaporator si a caldurii obtinute de pe compresor.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult