Lada frigorifica ugur

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de lada frigorifica ugur sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de lada frigorifica ugur la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Lada frigorifica ugur?

Multe printre lada frigorifica ugur Sauber se difera prin incorporarea unui sistem total no frost, care faciliteaza o recirculare uniforma in interiorul echipamentului, garantand asa o mai mare valoarea in procesul de racire. Acestea sunt echipamente de marii tehnologie cu control tactil Finger Touch, cu destinatia de a putea gestiona toti parametrii intr-un stil intuitiv.

Vaporii supraincalziti si initial de construi condensare se misca apoi in cealalta parte a circuitului, unde se descoperi un condensator. La iesirea dintre compresor, vaporii sunt supusi unei scaderi bruste de condensare (faza de expansiune), ceea ce deduce o racire rapida.

Condensator: Este un schimbator de temperatura a carui functie ar fi de a extrage temperatura intre agentul frigorific, astfel incat acesta sa revina in stare lichida (condensare). Lichidul evaporat, transformat in vapori si, prin urmare, in purtator de caldura, paraseste iute compresorul si este aspirat prin tuburile si serpentinele circuitului de refrigerare.

Curatati partea dintre spate a lada frigorifica ugur de cel mult unul sau doua sau doua ori pe an. Cu cat scadem mai mult temperatura, cu atat mai putin iti zidi factura. Se recomanda sa pastrati la 5C si congelatorul la -18C. Trebuie sa ne ocupam de amplasarea Tineti-l departe de cuptoare, aragazuri si aparate care pot emite caldura.

Astfel, in ceea ce priveste nivelul de racire de pe 1 la doi intr-un frigider, cu cat numarul ar fi mai mare, cu atat frigiderul se iti raci mai mult. Cu alte cuvinte, cifra noua corespunde celei mai scazute temperaturi si, prin urmare, ar fi cifra care raceste cel mai mult. Asadar, in acel caz cand doriti sa reglati caldura frigiderului si a congelatorului, este necesar sa urmati urmatoarea regula: daca doriti sa fie mai rece, este necesar sa alaturati numarul cel mai mica de pe termostat, care ar fi numarul 1, in timp ce daca doriti sa fie mai rece, ii nevoie sa alaturati numarul 1.

In stil ideal, ar trebui sa lasam cel mult unul sau doua centimetri pe fiecare parte a aparatului. Trebuie sa tinem cont si de acces, trebuie sa masuram raza de curbura pe care o genereaza usa atunci cand o deschidem. Daca aveti de gand sa instalati un frigider langa perete, ar trebui sa aveti in cont de acest fenomen si sa adaugati unul care va permite sa il deschideti in directia opusa.

Pe de alta parte, pe volumul ce se misca prin circuit, vaporii sunt raciti (racire pasiva) de caldura mare mediului ambiant si, in timpul in care ajung la lada frigorifica ugur, care este un schimbator sub forma unui serpentin, si-au scazut deja caldura si se lichefiaza printre nou. Pe masura ce agentul frigorific paraseste condensatorul, acesta ar fi fortat de o supapa sa se intoarca la evaporator si la compresor. De asemenea se incheie si se continua ciclul de compresie.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult