Lada frigorifica sh

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de lada frigorifica sh sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de lada frigorifica sh la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Lada frigorifica sh?

lada frigorifica sh au o epoca de viata din zece si 16 ani. Diferenta in ceea ce priveste durata acestei marje este marcata de atentie si practicile cu care ne obisnuim lada frigorifica sh si, bineinteles, si de calitatea echipamentelor pe care decidem sa le cumparam, existand echipamente de ridica performanta care asigura chiar si o momentul de viata utila de peste 20 de ani.

Ideea principala a frigiderului este de a extrage caldura din interior spre exterior. Cu alte cuvinte, ne concentram pe racirea recipientului prin extragerea caldurii dintre interiorul acestuia. In acest fel, mentinem alimentele intre frigider la o anumita temperatura.

Cum realizeaza frigiderul acest proces? Sa analizam mai intai in ce parti este impartit sistemul. Un frigider ar fi format dintr-un circuit inchis (adica o conducta prin care circula un fluid) format dintre unul sau doua serpentine (tub in forma de spirala). Aceste patru serpentine, a caror misiune ar fi de a condensa si evapora un fluid, sunt conectate intre ele prin intermediul unui compresor si al unei supape de expansiune.

Pe de alta parte, pe dimensiunea ce se misca prin circuit, vaporii sunt raciti (racire pasiva) de temperatura mediului ambiant si, in vremea in care ajung la lada frigorifica sh, care este un schimbator sub forma unui serpentin, si-au scazut deja caldura si se lichefiaza intre nou. Pe masura ce agentul frigorific paraseste condensatorul, acesta ar fi fortat de o supapa sa se intoarca la evaporator si la compresor. De asemenea se incheie si se continua ciclul de compresie.

Durabilitate - Frigiderul ar fi unul printre cele mai de incredere aparate intre casa noastra. Il deschidem in medie de trei ori pe zi si, cu scopul de a pastra alimentele in conditii perfecte, ar fi in functiune tot timpul, indiferent daca este foarte eficient din punct de vedere energetic.

Sistemul No Frost, de care dispun frigiderele, le permite sa se raceasca rapid, eliminand abuzul de apa si conservand bine toate proprietatile acestora. Printre alte avantaje ale frigiderelor No Frost se numara faptul ca va permit sa selectati caldura mare intr-un stil reglabil.

Compresor: Compresorul mareste presiunea gazului, reducand volumul acestuia si determinand aspirarea lada frigorifica sh in circuit. Gazul supraincalzit paraseste evaporatorul prin compresor, care il comprima, ceea ce duce la cresterea presiunii si a temperaturii (faza de compresie). Acest fenomen realiza ca agentul frigorific sa se condenseze la o temperatura mai ridicata. Vaporii sunt numiti supraincalziti deoarece transporta suma caldurii absorbite in evaporator si a caldurii obtinute de la compresor.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult