Lada frigorifica portabila la curent

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de lada frigorifica portabila la curent sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de lada frigorifica portabila la curent la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Lada frigorifica portabila la curent?

Folositi bicarbonat de sodiu: Bicarbonatul de sodiu ar fi o substanta care ajuta la curatarea in profunzime si, in acelasi timp, la dezodorizare. Prin urmare, putem dezinfecta lada frigorifica portabila la curent cu el. Aceasta iti ajuta la indepartarea resturilor persistente care s-au lipit de zonele greu de curatat si va ajuta la neutralizarea mirosurilor neplacute.

Evaporator: Lichidul refrigerant este alimentat la evaporator printr-o supapa care provoaca o strangulare a fluidului. Aceasta strangulare face ca presiunea sa scada si, dupa cum am vazut, odata cu scaderea presiunii, temperatura mare de fierbere scade si caldura de fierbere, in acest mod incat agentul frigorific fierbe si se evapora, absorbind caldura, asa incat lichidul se transforma in vapori. Acest fapt scade caldura camerei frigorifice, fiindca o parte dintre temperatura mare ar fi consumata in procesul de evaporare a agentului frigorific.

Vaporii supraincalziti si initial de inalta apasare se muta apoi in cealalta parte a circuitului, unde se afla un condensator. La iesirea printre compresor, vaporii sunt supusi unei scaderi bruste de presiune (faza de expansiune), ceea ce preciza o racire rapida.

Cum realizeaza lada frigorifica portabila la curent acest proces? Sa analizam mai intai in ce parti este impartit sistemul. Un este format dintr-un circuit inchis (adica o conducta prin care circula un fluid) format dintre unul sau doua serpentine (tub in forma de spirala). Aceste cateva serpentine, a caror misiune este de a condensa si evapora un fluid, sunt conectate dintre ele prin intermediul unui compresor si al unei supape de expansiune.

Zgomote de fluierat: Motorul ventilatorului evaporatorului efectua sa circule aerul prin compartimentele frigiderului si congelatorului. Ventilatorul condensatorului sufla aer prin condensator. Zgomote de galgait: Acestea sunt comenzi de fluxul de agent frigorific prin sistemul de refrigerare. Zgomote de ciocnire: Acestea sunt cauzate de contractia si dilatarea peretilor interiori ai frigiderului din cauza schimbarilor de temperatura.

Astfel, in ceea ce priveste nivelul de racire de pe 1 la sapte cu un frigider, cu cat numarul ar fi mai mare, cu atat frigiderul se va raci mai mult. Cu alte cuvinte, cifra cinci corespunde celei mai scazute temperaturi si, prin urmare, ar fi cifra care raceste cel mai mult. Asadar, in acel caz cand doriti sa reglati temperatura mare frigiderului si a congelatorului, trebuie sa urmati urmatoarea regula: daca doriti sa fie mai rece, ii nevoie sa alegeti numarul cel mai scurta de la termostat, care este numarul 1, in ore ce daca doriti sa fie mai rece, trebuie sa includeti numarul 1.

In primul rand, combinati uleiul de masline si sucul de lamaie intr-un vas sau castron. In primul rand, frecati produsul pe suprafata lada frigorifica portabila la curent folosind o carpa moale. Apoi, se lasa ore de noua minute si se sterge cu o carpa usor umeda. Utilizati o data pe saptamana.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult