Frigider incorporat

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de frigider incorporat sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de frigider incorporat la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Frigider incorporat?

Ce inseamna necesitate inghetului in frigider incorporat? - Sistemul No Frost a fost, inca de la aparitia sa, foarte solicitat de clienti datorita tehnologiei care genereaza frigul in stil uniform. Dar... Ce inseamna asta? Ei bine, acest sistem distribuie frigul in toate colturile aparatelor noastre, permitand tuturor produselor sa isi mentina conditiile optime cu destinatia de o epoca lunga de timp.

Cum realizeaza frigiderul acest proces? Sa analizam mai intai in ce parti este impartit sistemul. Un frigider ar fi format dintr-un circuit inchis (adica o conducta prin care circula un fluid) format din doua serpentine (tub in forma de spirala). Aceste patru serpentine, a caror misiune ar fi de a condensa si evapora un fluid, sunt conectate dintre ele prin intermediul unui compresor si al unei supape de expansiune.

De asemenea, este remarcabil ca iesirile de aer ale frigiderului sa nu fie obstructionate. Daca nu ar fi la nivel, ar fi posibil ca usa sa nu se inchida corect, provocand o vibratie care va uza si deteriora motorul aparatului.

Condensator: Este un schimbator de caldura mare a carui functie ar fi de a extrage caldura mare printre frigider incorporat, de asemenea incat acesta sa revina in stare lichida (condensare). Lichidul evaporat, transformat in vapori si, prin urmare, in purtator de caldura, paraseste ager compresorul si este aspirat prin tuburile si serpentinele circuitului de refrigerare.

Unitatea de compresie liniara se misca usor in perioada functionarii. In cazul in care unitatea nu se opreste dintre tremurat timp de mai putin de doua minute, in acel caz acest fenomen ar fi un motiv de ingrijorare. Daca unitatea nu se sprijina ferm pe podea, trebuie sa reglati picioarele intre fata cu destinatia de a o echilibra.

Evaporator: Lichidul refrigerant este alimentat la evaporator printr-o supapa care provoaca o strangulare a fluidului. Aceasta strangulare realiza ca presiunea sa scada si, dupa cum am vazut, odata cu scaderea presiunii, caldura de fierbere scade si caldura de fierbere, asa incat agentul frigorific fierbe si se evapora, absorbind caldura, in acest mod incat lichidul se transforma in vapori. Acest fapt scade caldura camerei frigorifice, intrucat o parte din temperatura ar fi consumata in procesul de evaporare a agentului frigorific.

Apoi, se agita cu privire la a se amesteca bine si se aplica in frigider incorporat In primul rand, scoateti toate alimentele si partile dezasamblate ale si pulverizati pe el detergentul cu lamaie. Apoi, se lasa sa actioneze ore de cinci minute si se freaca cu un prosop sau o carpa curata. In cele din urma, cu destinatia de a asigura curatenia, repetati aceasta metoda de cateva ori pe saptamana.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult