Frigider auto cu compresor waeco

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de frigider auto cu compresor waeco sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de frigider auto cu compresor waeco la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Frigider auto cu compresor waeco?

Cat spatiu avem in bucatarie cu scopul de noul tau de incredere frigider auto cu compresor waeco? -Trebuie sa masuram corect inaltimea, latimea si adancimea pe care le avem la dispozitie cu scopul de noul aparat. Trebuie sa tinem cont de faptul ca avem necesitate de cativa centimetri in plus cu scopul de a ne asigura ca functioneaza bine si nu se supraincalzeste, mai ales in partea dintre spate.

Pe de alta parte, pe masura ce se muta prin circuit, vaporii sunt raciti (racire pasiva) de temperatura mare mediului ambiant si, in vremea in care ajung la condensator, care este un schimbator sub forma unui serpentin, si-au scazut deja temperatura si se lichefiaza din nou. Pe marimea ce agentul frigorific paraseste condensatorul, acesta este fortat de o supapa sa se intoarca la evaporator si la compresor. Prin urmare se incheie si se continua ciclul de compresie.

Astfel, in ceea ce priveste nivelul de racire de la 1 la cinci intr-un frigider, cu cat numarul ar fi mai mare, cu atat frigiderul se iti raci mai mult. Cu alte cuvinte, cifra 4 corespunde celei mai scazute temperaturi si, prin urmare, ar fi cifra care raceste cel mai mult. Asadar, atunci cand doriti sa reglati temperatura frigiderului si a congelatorului, trebuie sa urmati urmatoarea regula: daca doriti sa fie mai rece, este necesar sa cumparati numarul cel mai mare de la termostat, care este numarul 1, in luni ce daca doriti sa fie mai rece, trebuie sa alaturati numarul 1.

Condensator: Este un schimbator de temperatura mare a carui functie este de a extrage caldura din frigider auto cu compresor waeco, in acest fel incat acesta sa revina in stare lichida (condensare). Lichidul evaporat, transformat in vapori si, prin urmare, in purtator de caldura, paraseste ager compresorul si ar fi aspirat prin tuburile si serpentinele circuitului de refrigerare.

Nivelurile de racire a frigiderului de la 1 la Termostatul de pe frigider ne ajuta sa reglam caldura acestuia prin intermediul unor numere. Dar cum se raceste cel mai mult un frigider? In cazul in care aparatul dvs. are niveluri de racire cu numere cu privire la a regla intensitatea, este necesar sa stiti ce numar se refera la cea mai mare si cea mai scurta temperatura.

Condensator: Este un schimbator de caldura mare a carui functie ar fi de a extrage caldura mare din agentul frigorific, astfel incat acesta sa revina in stare lichida (condensare). Lichidul evaporat, transformat in vapori si, prin urmare, in purtator de caldura, paraseste rapid compresorul si este aspirat prin tuburile si serpentinele circuitului de refrigerare.

Capacitate - Aceasta ar fi posibil intrebarea pe care ne-o punem cel mai des inainte de a descoperi frigider auto cu compresor waeco Dimensiunea depinde de numarul de persoane intre gospodarie si de cantitatea de alimente care este necesar pastrata in rezerva. Trucul cu destinatia de a cumpara perfect cu privire la casa noastra ar fi sa avem valorile capacitatii utile.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult