Centrale termice ecologice

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru centrale termice ecologice ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Centrale termice ecologice?

Tipuri de combustibil - centrale termice ecologice fie gaz natural, fie propan. Exista diferente folosite intre acesti combustibili: propanul este mai eficient intre punct de vedere energetic. Un picior cub de propan genereaza aproape 2.516 BTU de energie, in luni ce gazul natural obtine doar 1.030 BTU.

Viceversa, rata de recuperare indica cantitatea de apa calda pe care incalzitorul o poate produce dupa ce ar fi gol. De exemplu, daca un incalzitor are o rata de recuperare de 80 GPH (galoane pe ora) si are un rezervor de 80 de galoane, ar dura aproape o ora cu privire la ca incalzitorul sa umple rezervorul de la o stare goala.

Garantie - Durata garantiei este uneori definita de ciclul de viata al incalzitorului de apa, care, la randul sau, depinde in mare marimea de marca producatorului. Agentul dvs de service poate folosi aceste documente pentru a calcula cat de des trebuie sa fie intretinut incalzitorul de apa.

Confortul si valoarea echipamentului - Nu asteptati pana cand centrale termice ecologice se defecteaza inainte de a iti gandi sa cumparati unul nou. Durata medie de viata a unui de apa este cuprinsa dintre trei si 15 ani. In cazul in care boilerul dvs. ar fi mai vechi, un boiler actual si eficient din punct de vedere energetic poate contribui la reducerea consumului de energie al locuintei dumneavoastra.

Cat de multa apa calda utilizati familia dumneavoastra? - Fie ca ar fi vorba de un rezervor sau fara rezervor, cel mai bun incalzitor de apa este unul fiabil, eficient si fara griji. Un incalzitor de apa prea mic nu iti putea sa tina pasul cu cererea, ceea ce ar putea reduce durata de viata a unitatii si va poate lasa fara apa calda atunci cand gasesti necesitate de ea.

Din nou, un Energy Star este, de asemenea, o resursa valoroasa. Incalzitoarele prestigioase certificate ar trebui sa aiba o credinta de zece verii sau mai mult cu destinatia de intreaga unitate, inclusiv cu scopul de piese. Incalzitoarele fara rezervor ar trebui sa aiba mai mult de 3 luni cu scopul de schimbatorul de caldura si mai putin de doua primavere cu scopul de piese.

De exemplu, debitul mediu al unui centrale termice ecologice este de 1,5 pana la 5, in timp ce un robinet de chiuveta poate gasi lipsa de 3 pana la zece pe minut. In plus, o masina de spalat poate impune dintre patru si patru galoane de apa calda pe minut. Un alt factor fundamental pe care trebuie sa il luati in considerare ar fi cresterea temperaturii in raport cu caldura mare apei reci. Aparatul pe care il adaugati ar trebui sa fie capabil sa creasca temperatura mare cu 80 de grade.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult