Centrala termica pe lemne liepsnele

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru centrala termica pe lemne liepsnele ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Centrala termica pe lemne liepsnele?

Incalzitoare fara rezervor: In cazul unui centrala termica pe lemne liepsnele, apa este incalzita direct de cu privire unitate pe masura ce curge, fara a fi nevoie de un rezervor de apa. Atunci cand porniti capul de dus, se porneste automat, aspira apa rece si incepe procesul de incalzire. Un compromis ar fi un debit limitat de minimum 1,25 galoane pe minut (GPM) pana la 11 GPM, chiar daca alimentarea cu apa este neintrerupta.

Garantie: Este remarcabil sa alaturati un incalzitor de apa cu credinta de la producator, fiindca din luni in timp chiar si cel mai bun echipament se poate defecta. Cele mai multe echipamente sunt insotite de o credinta a producatorului care acopera piesele si manopera.

Desi extrem de rar, se stie ca rezervoarele de stocare ale incalzitoarelor exclusive pe gaz se sparg din cauza acumularii de presiune cauzata de o supapa de fermitate defecta. Prin verificarea periodica a supapei de siguranta, acest lucru nu ar trebui sa se intample pe momentul de viata a unui incalzitor pe gaz.

Viceversa, rata de recuperare indica cantitatea de apa calda pe care centrala termica pe lemne liepsnele o poate produce dupa ce ar fi gol. De exemplu, daca un are o rata de recuperare de 80 GPH (galoane pe ora) si are un rezervor de 40 de galoane, ar dura aproape o ora cu scopul de ca sa umple rezervorul de pe o stare goala.

Acest lucru ar fi vital daca locuiti in regiuni reci, cu temperaturi ale apei subterane aproximativ de inghet. Deoarece ar fi posibil ca incalzitorul de apa sa fie nevoit sa lucreze mai putin cu privire la a-l aduce la caldura mare setata, este posibil ca debitul unitatii sa fie redus. Cu cat ?T ar fi mai mare, cu atat mai putin eficient va fi incalzitorul dvs. de apa.

Tipuri de combustibil - Incalzitoarele pe gaz ard fie gaz natural, fie propan. Exista diferente de calitate intre acesti combustibili: propanul ar fi mai eficient dintre punct de vedere energetic. Un picior cub de propan genereaza aproape 2.516 BTU de energie, in timp ce gazul natural gasi doar 1.030 BTU.

Garantie: Este fundamental sa includeti centrala termica pe lemne liepsnele cu asigurare de pe producator, intrucat adesea chiar si cel mai bun echipament se poate defecta. Cele mai multe echipamente sunt insotite de o asigurare a producatorului care acopera piesele si manopera.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult