Centrala termica pe lemne cu gazeificare

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru centrala termica pe lemne cu gazeificare ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Centrala termica pe lemne cu gazeificare?

De exemplu, debitul mediu al unui centrala termica pe lemne cu gazeificare este de 1,5 pana la 5, in ore ce un robinet de chiuveta poate descoperi lipsa de doi pana la cinci pe minut. In plus, o masina de spalat poate necesita intre 4 si 3 galoane de apa calda pe minut. Un alt factor important pe care trebuie sa il luati in considerare este cresterea temperaturii in raport cu temperatura apei reci. Aparatul pe care il alegeti ar trebui sa fie capabil sa creasca caldura mare cu 50 de grade.

Gazele naturale sunt mai rentabile. Gazele naturale costa cu aproximatie 9 pe 1.000 de metri cubi. Aceasta reprezinta aproape un milion de BTU de putere echivalenta cu 11,2 galoane de propan. Un galon de propan costa aproximativ 10 euro, deci costul ar fi mai mult decat dublu.

La un incalzitor pe gaz traditional, acest mecanism este un arzator cu gaz natural sau cu propan, in functie de modelul ales. Cele mai foarte multe case sunt proiectate sa functioneze cu un incalzitor obijnuit (cu exceptia cazului in care gasesti o casa 2 sau casa dvs a fost modernizata cu destinatia de un incalzitor fara rezervor).

Incalzitoare de apa pe gaz natural: centrala termica pe lemne cu gazeificare costa mai mult decat cele electrice, dar, in general, ofera economii pe termen lung. In functie de preturile locale la energie, gazul natural poate fi 4 printre cele mai economice modalitati de a incalzi apa dintre casa dumneavoastra.

Incalzitoare fara rezervor: In cazul unui incalzitor fara rezervor, apa ar fi incalzita direct de cu privire unitate pe volumul ce curge, fara a fi necesitate de un rezervor de apa. Atunci cand porniti capul de dus, incalzitorul se porneste automat, aspira apa rece si incepe procesul de incalzire. Un compromis este un debit limitat de minimum 1,25 galoane pe minut (GPM) pana la 11 GPM, chiar daca alimentarea cu apa este neintrerupta.

Prima ora de functionare (FHR) se refera la cantitatea de apa calda (in galoane) pe care incalzitorul o poate furniza pe ora dintr-un rezervor plin. De exemplu, un incalzitor clasic cu o FHR de 79 de galoane poate furniza 79 de galoane de apa calda pe ora inainte ca rezervorul sa se goleasca.

Confortul si eficienta echipamentului - Nu asteptati pana cand centrala termica pe lemne cu gazeificare se defecteaza inainte de a va gandi sa adaugati unul nou. Durata medie de viata a unui de apa este cuprinsa intre 10 si 15 ani. In cazul in care boilerul dvs este mai vechi, un boiler nou si eficient printre punct de vedere energetic poate contribui la reducerea consumului de forta al locuintei dumneavoastra.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult