Centrala telefonica telekom

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru centrala telefonica telekom ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Centrala telefonica telekom?

Debit - Debitul ar fi volumul de apa calda reducere intr-o durata de timp. In cazul unui centrala telefonica telekom, debitul este masurat in mod obisnuit in galoane pe minut (GPM). De exemplu, un fara rezervor de cinci GPM poate produce patru galoane de apa calda pe minut.

Din nou, un Energy Star este, de asemenea, o resursa valoroasa. Incalzitoarele de calitate certificate ar trebui sa aiba o garantie de 7 luni sau mai putin cu privire la intreaga unitate, inclusiv pentru piese. Incalzitoarele fara rezervor ar trebui sa aiba mai putin de patru ani cu scopul de schimbatorul de caldura mare si mai putin de unul sau doua primavere cu scopul de piese.

Cresterea temperaturii: Cresterea temperaturii se refera la diferenta de temperatura mare printre apa subterana care intra si temperatura la care este setat incalzitorul. De exemplu, cu o temperatura a apei subterane de 57? F si o temperatura mare de setare de 110? F, ?T ar fi de 53? F.

Prima ora de functionare (FHR) se refera la cantitatea de apa calda (in galoane) pe care centrala telefonica telekom o poate furniza pe ora dintr-un rezervor plin. De exemplu, un traditional cu o FHR de 79 de galoane poate furniza 79 de galoane de apa calda pe ora inainte ca rezervorul sa se goleasca.

Incalzitoare de apa cu pompa de caldura mare - Incalzitoarele de apa cu pompa de temperatura mare nu produc caldura mare in stil direct, ci o deplaseaza dintr-un pamant in altul cu ajutorul energiei electrice. Aceste incalzitoare sunt considerate mai eficiente dintre punct de vedere energetic in comparatie cu incalzitoarele cu rezervor conventionale.

Debit - Debitul este masura de apa calda produs intr-o timpul de timp. In cazul unui incalzitor fara rezervor, debitul este masurat in mod obisnuit in galoane pe minut (GPM). De exemplu, un incalzitor fara rezervor de sapte GPM poate produce 6 galoane de apa calda pe minut.

Viceversa, rata de recuperare indica cantitatea de apa calda pe care centrala telefonica telekom o poate produce dupa ce ar fi gol. De exemplu, daca un are o rata de recuperare de 50 GPH (galoane pe ora) si are un rezervor de 40 de galoane, ar dura aproape o ora cu scopul de ca sa umple rezervorul de la o stare goala.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult