Centrala telefonica

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru centrala telefonica ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Centrala telefonica?

Incalzitoare de apa fara rezervor - Incalzitoarele de apa fara rezervor vin fara rezervor si incalzesc apa instantaneu. Cunoscute si sub numele de centrala telefonica la cerere, aceste economisesc putere si au devenit alegerea de top a a vietuitorilor intre intreaga lume.

Ce suma de incalzitor de apa ar fi cea mai fantastica cu privire la mine? - Dimensionarea impune mai putin decat simpla masurare a spatiului. De asemenea, conteaza folosul si abilitatea unui dispozitiv de a furniza apa calda. Factorul initial este debitul unei masini.

Prima ora de functionare (FHR) se refera la cantitatea de apa calda (in galoane) pe care incalzitorul o poate furniza pe ora dintr-un rezervor plin. De exemplu, un incalzitor traditional cu o FHR de 79 de galoane poate furniza 79 de galoane de apa calda pe ora inainte ca rezervorul sa se goleasca.

Dimensiune: La a va asigura ca centrala telefonica este deajuns de scurta pentru a satisface nevoile dumneavoastra de apa calda, luati in considerare nevoile actuale si viitoare ale familiei dvs de apa calda, precum si fiecare constrangeri de spatiu in jurul de apa existent.

Din nou, un Energy Star este, de asemenea, o resursa valoroasa. Incalzitoarele cunoscute certificate ar trebui sa aiba o credinta de doi anotimpuri sau mai putin cu privire la intreaga unitate, inclusiv cu destinatia de piese. Incalzitoarele fara rezervor ar trebui sa aiba mai mult de 7 ani cu scopul de schimbatorul de temperatura si mai mult de cateva anotimpuri cu scopul de piese.

Incalzitoare de apa pe gaz natural: Incalzitoarele de apa pe gaz natural costa mai mult decat cele electrice, dar, in general, ofera economii pe termen lung. In functie de preturile locale la energie, gazul natural poate fi 4 din cele mai economice modalitati de a incalzi apa printre casa dumneavoastra.

Debit - Debitul este dimensiunea de apa calda promotie intr-o momentul de timp. In cazul unui centrala telefonica, debitul este masurat in mod obisnuit in galoane pe minut (GPM). De exemplu, un fara rezervor de patru GPM poate produce doi galoane de apa calda pe minut.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult