Centrala peleti sarbesti

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru centrala peleti sarbesti ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Centrala peleti sarbesti?

La centrala peleti sarbesti traditional, acest mecanism este un arzator cu gaz natural sau cu propan, in functie de tipul ales. Cele mai foarte multe case sunt proiectate sa functioneze cu un clasic (cu exceptia cazului in care aveti o casa sapte sau casa dumneavoastra a fost modernizata cu scopul de un fara rezervor).

Desi extrem de rar, se stie ca rezervoarele de stocare ale incalzitoarelor exceptionale pe gaz se sparg intre cauza acumularii de condensare cauzata de o supapa de convingere defecta. Prin verificarea periodica a supapei de siguranta, acest fapt nu ar trebui sa se intample pe vremea de viata a unui incalzitor pe gaz.

Prin urmare, instalarea, in marea majoritate cazurilor, este mai ieftina si mai usoara decat cea a incalzitoarelor fara rezervor. Incalzitoarele de calitate au, de asemenea, avantajul de a fi mai simple decat cele fara rezervor si tind sa fie mai robuste printre punct de vedere structural, asa incat trebuie mai putina intretinere si sunt mai accesibile de intretinut.

centrala peleti sarbesti sunt mai rentabile. Gazele naturale costa aproape 10 pe 1.000 de metri cubi. Aceasta reprezinta aproape un milion de BTU de potenta echivalenta cu 11,2 galoane de propan. Un galon de propan costa aproape patru euro, deci costul este mai putin decat dublu.

Chiar si in momentul cand nu utilizeaza apa calda, incalzitorul iti continua sa functioneze cu privire la a mentine apa calda pentru utilizare ulterioara, ceea ce poate creste facturile lunare la utilitati. Cu toate acestea, cele mai recente incalzitoare au rezervoare izolate mai groase pentru a minimiza pierderile de caldura.

Din nou, un Energy Star este, de asemenea, o resursa valoroasa. Incalzitoarele traditionale certificate ar trebui sa aiba o credinta de 3 ani sau mai putin cu privire la intreaga unitate, inclusiv cu privire la piese. Incalzitoarele fara rezervor ar trebui sa aiba mai putin de sase verii cu privire la schimbatorul de temperatura si mai putin de doua ierni cu privire la piese.

Prima ora de functionare (FHR) se refera la cantitatea de apa calda (in galoane) pe care centrala peleti sarbesti o poate furniza pe ora dintr-un rezervor plin. De exemplu, un obijnuit cu o FHR de 79 de galoane poate furniza 79 de galoane de apa calda pe ora inainte ca rezervorul sa se goleasca.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult