Centrala pe tocatura de lemn

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru centrala pe tocatura de lemn ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Centrala pe tocatura de lemn?

De asemenea, centrala pe tocatura de lemn au o vremea medie de viata mai mare. In timp ce exclusive dureaza doar 10-15 ani, cele fara rezervor pot dura pana la 20 de ani. Chiar si atunci, producatorii au imbunatatit mereu piesele care pot prelungi ciclul de viata al produsului. Cu toate acestea, in ciuda numeroaselor lor avantaje, fara rezervor costa putin mai putin in general, iar instalarea poate necesita modernizari ample.

Incalzitoare de apa de tip rezervor sau cu stocare - Aceste incalzitoare de apa au un rezervor de stocare care pastreaza apa calda in el. Incalzitoarele de apa pot merge pe gaz sau electricitate. Puteti alege tipul de incalzitor de apa care se nimereste cel mai bine nevoilor incaperei dumneavoastra.

Tip: Exista mai foarte multe tipuri de incalzitoare de apa disponibile. In functie de casa dumneavoastra, ar fi probabil sa aveti necesitate de un incalzitor de apa pe gaz, propan, electric sau ulei. Daca doriti sa maximizati folosul energetica a casei dumneavoastra, o pompa de caldura mare sau un incalzitor de apa fara rezervor pe gaz poate fi o solutie buna.

Desi extrem de rar, se stie ca rezervoarele de stocare ale centrala pe tocatura de lemn bune pe gaz se sparg intre cauza acumularii de apasare cauzata de o supapa de fermitate defecta. Prin verificarea periodica a supapei de siguranta, acest lucru nu ar trebui sa se intample pe momentul de viata a unui pe gaz.

Incalzitoare de apa cu pompa de caldura - Incalzitoarele de apa cu pompa de caldura mare nu produc temperatura in mod direct, ci o deplaseaza dintr-un pamant in altul cu ajutorul energiei electrice. Aceste incalzitoare sunt considerate mai eficiente dintre punct de vedere energetic in comparatie cu incalzitoarele cu rezervor conventionale.

Gazele naturale sunt mai rentabile. Gazele naturale costa cu aproximatie cinci pe 1.000 de metri cubi. Aceasta reprezinta cu aproximatie un milion de BTU de potenta echivalenta cu 11,2 galoane de propan. Un galon de propan costa cu aproximatie trei euro, deci costul este mai putin decat dublu.

Tipuri de combustibil - centrala pe tocatura de lemn fie gaz natural, fie propan. Exista diferente valoroase intre acesti combustibili: propanul ar fi mai eficient dintre punct de vedere energetic. Un picior cub de propan genereaza cu aproximatie 2.516 BTU de energie, in timp ce gazul natural descoperi doar 1.030 BTU.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult