Centrala pe peleti

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru centrala pe peleti ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Centrala pe peleti?

Desi extrem de rar, se stie ca rezervoarele de stocare ale centrala pe peleti exclusive pe gaz se sparg din cauza acumularii de condensare cauzata de o supapa de convingere defecta. Prin verificarea periodica a supapei de siguranta, acest lucru nu ar trebui sa se intample pe epoca de viata a unui pe gaz.

Iata toate criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca incalzitoarele de apa pe gaz de calitate pentru a descoperi un rating Energy Star: Retineti ca utilizarea medie si utilizarea intensa se refera la consumul zilnic de apa calda al incalzitoarelor. Incalzitoarele cu utilizare medie au un consum zilnic de aproape 55 de galoane, iar cele cu utilizare intensa au un consum zilnic de 84 de galoane.

Tip: Exista mai multe tipuri de incalzitoare de apa disponibile. In functie de casa dumneavoastra, este probabil sa gasesti necesitate de un incalzitor de apa pe gaz, propan, electric sau ulei. Daca doriti sa maximizati capacitatea energetica a casei dumneavoastra, o pompa de caldura sau un incalzitor de apa fara rezervor pe gaz poate fi o solutie buna.

De aceea, ar fi important sa iti intelegeti nevoile de apa calda. Va trebui sa aveti in cont de masura familiei dumneavoastra, de modelul si numarul de aparate consumatoare de apa intre casa, precum si de stilul dumneavoastra de viata. Exista multi factori de luat in considerare in acel caz cand achizitionati centrala pe peleti. Punctele de mai jos iti pot ajuta sa va ghidati in curajul finala de achizitie.

Din nou, un Energy Star este, de asemenea, o resursa valoroasa. Incalzitoarele bune certificate ar trebui sa aiba o garantie de zece luni sau mai putin cu destinatia de intreaga unitate, inclusiv pentru piese. Incalzitoarele fara rezervor ar trebui sa aiba mai putin de 10 verii cu privire la schimbatorul de temperatura si mai putin de unul sau doua ani cu destinatia de piese.

Rata de recuperare: Rata de recuperare masoara cantitatea de apa pe care incalzitorul de apa o poate incalzi intr-o ora. Incalzitoarele de apa electrice cu rezervoare de marime mai scurta au, in general, rate de recuperare scazute in comparatie cu rezervoarele mai mici, deoarece se afla mai multa apa de incalzit. In schimb, incalzitoarele de apa pe gaz au, in general, capacitati mai mici ale rezervorului datorita capacitatii lor de a incalzi apa mai repede.

Confortul si capacitatea echipamentului - Nu asteptati pana cand centrala pe peleti se defecteaza inainte de a va gandi sa alegeti unul nou. Durata medie de viata a unui de apa este cuprinsa dintre 2 si 15 ani. In cazul in care boilerul dvs ar fi mai vechi, un boiler nou si eficient dintre punct de vedere energetic poate contribui la reducerea consumului de vlaga al locuintei dumneavoastra.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult