Centrala kepo 25 kw

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru centrala kepo 25 kw ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Centrala kepo 25 kw?

Evaluarea eficientei energetice - Eficienta energetica a unui centrala kepo 25 kw poate fi indicata prin factorul energetic (EF) sau factorul energetic uniform (UEF). EF ar fi o masuratoare mai veche care este in curs de eliminare treptata si ar fi inlocuita de UEF. In ciuda acestui fapt, EF este inca relevant, fiindca multi realizatori folosesc inca vechiul standard cu privire la aparatele lor de incalzire.

Debit - Debitul este marimea de apa calda oferta intr-o timpul de timp. In cazul unui incalzitor fara rezervor, debitul este masurat in stil obisnuit in galoane pe minut (GPM). De exemplu, un incalzitor fara rezervor de sase GPM poate produce 5 galoane de apa calda pe minut.

Debitul unui incalzitor traditional ar fi nelimitat din punct de vedere tehnic si poate extrage atata apa cat este necesar din orice aparat, atata ore cat nu depaseste valoarea acestuia. Un dezavantaj notoriu al incalzitoarelor de apa bune este pierderea de caldura mare in regim de asteptare.

Incalzitoare de apa de tip rezervor sau cu stocare - Aceste centrala kepo 25 kw au un rezervor de stocare care pastreaza apa calda in el. Incalzitoarele de apa pot merge pe gaz sau electricitate. Puteti alege modelul de de apa care se nimereste cel mai in stil corect nevoilor locuintei dumneavoastra.

Prin urmare, instalarea, in majoritatea cazurilor, ar fi mai ieftina si mai usoara decat cea a incalzitoarelor fara rezervor. Incalzitoarele cunoscute au, de asemenea, avantajul de a fi mai simple decat cele fara rezervor si tind sa fie mai robuste dintre punct de vedere structural, in acest mod incat necesita mai putina intretinere si sunt mai convenabile de intretinut.

Debitul exact al unui incalzitor cu rezervor este afectat de mai multi lucruri externi, cum este folosul rezervorului, volumul arzatorului si sursa de combustibil. Cu toate acestea, cinci parametri care pot fi utilizeaza cu destinatia de a face o estimare geniala sunt ratingul primei ore si rata de recuperare sau timpul de recuperare.

Debit - Debitul este marimea de apa calda promotie intr-o durata de timp. In cazul unui centrala kepo 25 kw, debitul ar fi masurat in stil obisnuit in galoane pe minut (GPM). De exemplu, un fara rezervor de 7 GPM poate produce 6 galoane de apa calda pe minut.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult