Centrala fondital

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru centrala fondital ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Centrala fondital?

Prima ora de functionare (FHR) se refera la cantitatea de apa calda (in galoane) pe care centrala fondital o poate furniza pe ora dintr-un rezervor plin. De exemplu, un clasic cu o FHR de 79 de galoane poate furniza 79 de galoane de apa calda pe ora inainte ca rezervorul sa se goleasca.

Confortul si valoarea echipamentului - Nu asteptati pana cand incalzitorul de apa se defecteaza inainte de a iti gandi sa adaugati unul nou. Durata medie de viata a unui incalzitor de apa ar fi cuprinsa intre 10 si 15 ani. In cazul in care boilerul dvs este mai vechi, un boiler recent si eficient intre punct de vedere energetic poate contribui la reducerea consumului de energie al incaperei dumneavoastra.

Desi extrem de rar, se stie ca rezervoarele de stocare ale incalzitoarelor importante pe gaz se sparg dintre cauza acumularii de presiune cauzata de o supapa de fermitate defecta. Prin verificarea periodica a supapei de siguranta, acest fenomen nu ar trebui sa se intample pe momentul de viata a unui incalzitor pe gaz.

Ce greutate de centrala fondital este cea mai geniala cu scopul de mine? - Dimensionarea necesita mai mult decat simpla masurare a spatiului. De asemenea, conteaza folosul si abilitatea unui dispozitiv de a furniza apa calda. Factorul initial este debitul unei masini.

Viceversa, rata de recuperare indica cantitatea de apa calda pe care incalzitorul o poate produce dupa ce ar fi gol. De exemplu, daca un incalzitor are o rata de recuperare de 50 GPH (galoane pe ora) si are un rezervor de 40 de galoane, ar dura aproape o ora cu privire la ca incalzitorul sa umple rezervorul de la o stare goala.

La un incalzitor pe gaz traditional, acest mecanism este un arzator cu gaz natural sau cu propan, in functie de modelul ales. Cele mai multe case sunt proiectate sa functioneze cu un incalzitor obijnuit (cu exceptia cazului in care ai o casa 10 sau casa dvs. a fost modernizata pentru un incalzitor fara rezervor).

Incalzitoare fara rezervor: In cazul unui centrala fondital, apa este incalzita direct de asupra unitate pe masura ce curge, fara a fi lipsa de un rezervor de apa. Atunci cand porniti capul de dus, se porneste automat, aspira apa rece si incepe procesul de incalzire. Un compromis ar fi un debit limitat de minimum 1,25 galoane pe minut (GPM) pana la 11 GPM, chiar daca alimentarea cu apa ar fi neintrerupta.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult