Centrala ella 500

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru centrala ella 500 ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Centrala ella 500?

Din nou, centrala ella 500 este, de asemenea, o resursa valoroasa. Incalzitoarele cunoscute certificate ar trebui sa aiba o asigurare de sapte ani sau mai putin cu destinatia de intreaga unitate, inclusiv pentru piese. Incalzitoarele fara rezervor ar trebui sa aiba mai mult de 10 ani pentru schimbatorul de temperatura mare si mai mult de doua primavere cu scopul de piese.

Iata toate criteriile pe care ii nevoie sa le indeplineasca incalzitoarele de apa pe gaz importante cu scopul de a descoperi un rating Energy Star: Retineti ca utilizarea medie si utilizarea intensa se refera la consumul zilnic de apa calda al incalzitoarelor. Incalzitoarele cu utilizare medie au un consum zilnic de aproximativ 55 de galoane, iar cele cu utilizare intensa au un consum zilnic de 84 de galoane.

Viceversa, rata de recuperare indica cantitatea de apa calda pe care incalzitorul o poate produce dupa ce este gol. De exemplu, daca un incalzitor are o rata de recuperare de 70 GPH (galoane pe ora) si are un rezervor de 40 de galoane, ar dura aproximativ o ora cu scopul de ca incalzitorul sa umple rezervorul de pe o stare goala.

Dimensiune: Pentru a va asigura ca centrala ella 500 este deajuns de mica pentru a satisface nevoile dvs de apa calda, luati in considerare nevoile actuale si viitoare ale familiei dumneavoastra de apa calda, precum si orisicare constrangeri de spatiu in jurul de apa existent.

Ar trebui sa utilizeaza sistemul POU, intrucat este foarte eficient intre punct de vedere energetic si poate controla caldura apei. In plus, ofera apa calda instantanee imediat dupa deschiderea robinetului. Acest incalzitor de apa instantaneu, offline, economiseste ore si apa, dar si bani intr-o anumita masura.

Incalzitoare traditionale: Intr-un incalzitor traditional, apa subterana rece curge dintre tevi spre un rezervor de apa mare, izolat, care este format din de obicei dintre 20 si 60 de litri. Apa rece printre rezervor ar fi incalzita de un mecanism aflat in partea de jos, sau in interiorul rezervorului.

Deoarece unitatea de incalzire functioneaza numai in momentul cand ar fi necesar, centrala ella 500 sunt, de asemenea, denumite in mod obisnuit la cerere. Acestea elimina pierderile de caldura in regim de asteptare, ceea ce le genera mai eficiente din punct de vedere al costurilor decat traditionale. Potrivit Departamentului de Energie al SUA, un de apa fara rezervor poate fi cu 14% mai eficient printre punct de vedere energetic pentru locuintele care folositi cel mult 86 de galoane de apa pe zi.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult