Centrala de pardoseala

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de centrala de pardoseala sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de centrala de pardoseala la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Centrala de pardoseala?

Incalzitoare de apa cu propan: centrala de pardoseala ofera toate avantajele gazelor naturale. Dar, fiindca propanul arde mai curat, este o optiune mai ecologica.

Incalzitoare de apa cu pompa de caldura mare - Incalzitoarele de apa cu pompa de caldura nu produc temperatura mare in mod direct, ci o deplaseaza dintr-un sector in altul cu ajutorul energiei electrice. Aceste incalzitoare sunt considerate mai eficiente din punct de vedere energetic in comparatie cu incalzitoarele cu rezervor conventionale.

Gazele naturale sunt mai rentabile. Gazele naturale costa cu aproximatie sapte pe 1.000 de metri cubi. Aceasta reprezinta aproape un milion de BTU de forta echivalenta cu 11,2 galoane de propan. Un galon de propan costa aproximativ sase euro, deci costul ar fi mai putin decat dublu.

Incalzitoare de apa cu pompa de temperatura mare - Incalzitoarele de apa cu pompa de caldura nu produc temperatura in mod direct, ci o muta dintr-un loc in altul cu ajutorul energiei electrice. Aceste centrala de pardoseala sunt considerate mai eficiente printre punct de vedere energetic in comparatie cu cu rezervor conventionale.

De aceea, este principal sa va intelegeti nevoile de apa calda. Va trebui sa tineti cont de volumul familiei dumneavoastra, de tipul si numarul de aparate consumatoare de apa dintre casa, precum si de stilul dvs de viata. Exista multi factori de luat in considerare in acel caz cand achizitionati un incalzitor de apa. Punctele de mai jos va pot ajuta sa va ghidati in curajul finala de achizitie.

Deoarece unitatea de incalzire functioneaza numai in acel caz cand ar fi necesar, incalzitoarele de apa fara rezervor sunt, de asemenea, denumite in mod obisnuit incalzitoare la cerere. Acestea descarca pierderile de caldura in regim de asteptare, ceea ce le realiza mai eficiente dintre punct de vedere al costurilor decat incalzitoarele traditionale. Potrivit Departamentului de Energie al SUA, un incalzitor de apa fara rezervor poate fi cu 14% mai eficient printre punct de vedere energetic cu privire la locuintele care foloseste cel mult 86 de galoane de apa pe zi.

De asemenea, centrala de pardoseala au o epoca medie de viata mai mare. In ore ce bune dureaza doar 10-15 ani, cele fara rezervor pot dura pana la 20 de ani. Chiar si atunci, producatorii au imbunatatit din cand in cand piesele care pot prelungi ciclul de viata al produsului. Cu toate acestea, in ciuda numeroaselor lor avantaje, fara rezervor costa mult mai putin in general, iar instalarea poate impune modernizari ample.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult