Centrala bereta in condensare

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru centrala bereta in condensare ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Centrala bereta in condensare?

Rata de recuperare: Rata de recuperare masoara cantitatea de apa pe care centrala bereta in condensare o poate incalzi intr-o ora. Incalzitoarele de apa electrice cu rezervoare de forta mai mica au, in general, rate de recuperare scazute in comparatie cu rezervoarele mai mici, fiindca exista mai multa apa de incalzit. In schimb, de apa pe gaz au, in general, capacitati mai mici ale rezervorului datorita capacitatii lor de a incalzi apa mai repede.

La un incalzitor pe gaz traditional, acest mecanism ar fi un arzator cu gaz natural sau cu propan, in functie de modelul ales. Cele mai multe case sunt proiectate sa functioneze intr-un incalzitor obijnuit (cu exceptia cazului in care ai o casa sapte sau casa dvs. a fost modernizata cu privire la un incalzitor fara rezervor).

Tip: Exista mai foarte multe tipuri de incalzitoare de apa disponibile. In functie de casa dumneavoastra, este posibil sa aveti lipsa de un incalzitor de apa pe gaz, propan, electric sau ulei. Daca doriti sa maximizati valoarea energetica a incaperei dumneavoastra, o pompa de caldura sau un incalzitor de apa fara rezervor pe gaz poate fi o solutie buna.

Chiar si in acel caz cand nu utilizati apa calda, centrala bereta in condensare va continua sa functioneze cu scopul de a mentine apa calda cu destinatia de utilizare ulterioara, ceea ce poate zidi facturile lunare la utilitati. Cu toate acestea, cele mai recente au rezervoare izolate mai groase cu scopul de a minimiza pierderile de caldura.

Incalzitoare de apa cu pompa de caldura - Incalzitoarele de apa cu pompa de caldura nu produc caldura mare in mod direct, ci o deplaseaza dintr-un sector in altul cu ajutorul energiei electrice. Aceste incalzitoare sunt considerate mai eficiente printre punct de vedere energetic in comparatie cu incalzitoarele cu rezervor conventionale.

De exemplu, debitul mediu al unui incalzitor de apa este de 1,5 pana la 5, in ore ce un robinet de chiuveta poate avea nevoie de 6 pana la noua pe minut. In plus, o masina de spalat poate necesita din 7 si 5 galoane de apa calda pe minut. Un alt factor remarcabil pe care ii nevoie sa il luati in considerare este cresterea temperaturii in raport cu temperatura mare apei reci. Aparatul pe care il alaturati ar trebui sa fie capabil sa creasca caldura mare cu 70 de grade.

Dimensiune: La a va asigura ca centrala bereta in condensare este suficient de mica cu scopul de a satisface nevoile dvs. de apa calda, luati in considerare nevoile actuale si viitoare ale familiei dvs de apa calda, precum si orice constrangeri de spatiu in jurul de apa existent.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult