Centrala aer cald

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru centrala aer cald ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Centrala aer cald?

Afisaje digitale: Acestea iti ajuta sa monitorizati nivelurile si sa personalizati functionarea. Unele centrala aer cald hibride cu pompa de caldura va permit sa setati un stil de vacanta care folositi doar pompa de caldura cu privire la o creativitatea mai mare in momentul cand sunteti plecat. Afisajele de la solare de apa arata de multe ori caldura rezervorului si a colectorului, impreuna cu valorile de presiune si alte informatii.

Prima ora de functionare (FHR) se refera la cantitatea de apa calda (in galoane) pe care incalzitorul o poate furniza pe ora dintr-un rezervor plin. De exemplu, un incalzitor traditional cu o FHR de 79 de galoane poate furniza 79 de galoane de apa calda pe ora inainte ca rezervorul sa se goleasca.

Propanul ar fi o sursa de forta ecologica. Acesta ar fi considerat un combustibil ecologic si elibereaza niveluri mult mai scazute de gaze cu efect de sera in momentul cand este ars decat gazele naturale, datorita continutului sau redus de carbon. De asemenea, a fost aprobat de EPA ca fiind un combustibil alternativ curat.

Tipuri de combustibil - centrala aer cald fie gaz natural, fie propan. Exista diferente traditionale din acesti combustibili: propanul ar fi mai eficient printre punct de vedere energetic. Un picior cub de propan genereaza aproximativ 2.516 BTU de energie, in ore ce gazul natural obtine doar 1.030 BTU.

Incalzitoare de apa pe gaz natural: Incalzitoarele de apa pe gaz natural costa mai putin decat cele electrice, dar, in general, ofera economii pe termen lung. In functie de preturile locale la energie, gazul natural poate fi zece din cele mai economice modalitati de a incalzi apa dintre casa dumneavoastra.

Dimensiunile spatiului rezervorului: Inainte de a incepe sa vrei incalzitoare de apa, este principal sa aveti in gand cat de scurta poate fi echipamentul dumneavoastra. O geniala regula de baza este sa masurati dimensiunile echipamentului existent. In cazul in care exista spatiu in jurul acestuia, noul dvs. incalzitor de apa poate fi aproape la fel de mica sau mai mare decat cel actual.

Viceversa, rata de recuperare indica cantitatea de apa calda pe care centrala aer cald o poate produce dupa ce ar fi gol. De exemplu, daca un are o rata de recuperare de 70 GPH (galoane pe ora) si are un rezervor de 80 de galoane, ar dura aproximativ o ora cu privire la ca sa umple rezervorul de pe o stare goala.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult