Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Calorifer astra g

★★★★☆

Avem reduceri la calorifer astra g! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face calorifer astra g sa fie o achizitie obligatorie.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Calorifer astra g?

calorifer astra g elegant, din otel inoxidabil, are un panou frontal modern, cu un distribuitor de apa si gheata in interior, manere incastrate si un finisaj rezistent la amprente. In interior, se afla sertarel cu temperatura controlata ca carne si legume, impreuna cu compartimente de galon pe usi si cu iluminare cu LED. De asemenea, are un sistem de blocare a usii si ar fi activat prin Wi Fi cu destinatia de a iti alerta daca exista o scadere a temperaturii in urma unei pene de curent sau daca usile sunt lasate deschise.

De asemenea, vei putea profita de un sertar scurta de camara cu privire la a depozita oferte de mezelarie sau tavi indrazneti de catering in momentul cand ai musafiri. Din pacate, compartimentul nu are caldura controlata, in acest mod incat nu te ajuta cu privire la a fi setat la o temperatura mai scurta cu directia de un tort aniversar si opt mai scurta pentru carne. Exista, de asemenea, doua crispere care fac o treaba geniala ca a pastra verdeturile crocante. Jos, in congelator, vei afla cosuri glisante care iti vor ajuta sa pastrati lucrurile organizate, in acest fel incat nu va trebui sa scotociti cu un cosul tau mare cu privire la a afla acea plasa de mazare congelata.

Sertarul cu destinatia de gheata se afla pe usa, nu pe un raft de congelator, asa incat va lasa mai putin spatiu pentru alimente, dar nu este format din la fel de multa gheata pentru altele. Si, desi exista cinci compartimente cu scopul de produse, acestea nu exceleaza in pastrarea umiditatii, ceea ce inseamna cu scopul de nu il stocati cu mai multa salata decat puteti manca in procedeu rezonabil in patru zile. Acest este disponibil in otel inoxidabil si otel inoxidabil negru.

Amenajarea interioara a acestui calorifer astra g este bine gandita. Luminile LED sunt luminoase, dispozitivul de gheata de pe usa este subtire, facand mai putin pamant pentru aceste rafturi. Sertarul superior de deasupra congelatorului se numeste sertarul Customchill. Puteti regla caldura mare de pe acest sertar la 2 setari diferite in functie de modelul de mancare si bautura. De asemenea, partitiile din interiorul sertarului sunt reglabile.

Configuratie: Marii jucatori sunt side-by-side, congelatoarele de ridicat si cele de jos. Side-by-side-urile pretinde mai putin spatiu cu directia de deschiderea usilor, dar este necesar sa iti aplecati cu directia de a afla alimente la baza si a congelatorului. Congelatoarele de jos (cum ar fi modelele cu usa franceza) plaseaza cel mai utilizat compartiment la nivelul ochilor. cu congelator superior costa mai putin, dar pretinde sa va aplecati cu destinatia de a intra.

Cea mai recenta evolutie in materie de design inseamna sa renunti complet la metal si sa folosesti sticla. Nu, acest lucru nu inseamna o fereastra transparenta, dar vei gasiti uneori o varietate generoasa de culori intre care puteti alege. In exterior de aspectul estetic, sticla nu va arata amprentele digitale asemanator de simplu cu destinatia de intre otel inoxidabil stralucitor si puteti avea comenzi discrete care se aprind prin sticla in momentul cand sunt folosite, dar care sunt cu aproximatie invizibile atunci cand sunt in repaus. Sticla inseamna cu destinatia de partea frontala dvs. iti fi perfect plana, nu curbata, iar magnetii tine preferati s-ar putea sa nu se lipeasca, dar de ce ati vrea sa acoperiti un aparat atat de frumos, oricum?

Un comanda ta de gunoi pivotant pentru usa se cumpara la calorifer astra g intr-un design door-in-door. Acesta va permite sa deschideti o usa exterioara si sa accesati articolele din usa prin rotirea unui comanda rotativ. Este usor de utilizat si este o caracteristica foarte convenabila cu directia de gospodariile mari care doresc sa minimizeze activitatea, dar care au nevoie frecvent de acces la condimente, bauturi si gustari pe parcursul zilei.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult