Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Calorifer 2000x600

★★★★☆

Avem reduceri la calorifer 2000x600! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face calorifer 2000x600 sa fie o achizitie obligatorie.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Calorifer 2000x600?

Un cosul tau de gunoi pivotant ca usa se gasiti la calorifer 2000x600 cu un design door-in-door. Acesta va permite sa deschideti o usa exterioara si sa accesati articolele dintre usa prin rotirea unui cos rotativ. Este usor de utilizat si este o caracteristica foarte convenabila cu destinatia de gospodariile importanti care doresc sa minimizeze activitatea, dar care au lipsa frecvent de acces la condimente, bauturi si gustari pe timpul zilei.

Sertarul cu scopul de gheata se descoperi pe usa, nu pe un raft de congelator, de asemenea incat va lasa mai mult spatiu pentru alimente, dar nu contine la fel de multa gheata cu privire la altele. Si, desi exista 10 compartimente cu privire la produse, acestea nu exceleaza in pastrarea umiditatii, ceea ce inseamna ca nu il stocati cu mai multa salata decat puteti manca in procedeu rezonabil in trei zile. Acest ar fi disponibil in otel inoxidabil si otel inoxidabil negru.

Cea mai recenta evolutie in materie de design inseamna sa renunti complet la metal si sa folosesti sticla. Nu, acest fenomen nu inseamna o fereastra transparenta, dar vei poti cumpara mereu o gama amplie de culori din care puteti alege. In exterior de aspectul estetic, sticla nu iti arata amprentele digitale aproape la fel de simplu cu privire la intre otel inoxidabil stralucitor si puteti avea comenzi discrete care se aprind prin sticla in momentul cand sunt folosite, dar care sunt aproape invizibile in acel caz cand sunt in repaus. Sticla inseamna cu scopul de partea din fata dumneavoastra iti fi perfect plana, nu curbata, iar magnetii dvs preferati s-ar putea sa nu se lipeasca, dar de ce ati vrea sa acoperiti un aparat atat de frumos, oricum?

calorifer 2000x600 noi au, de asemenea, o multime de caracteristici cu destinatia de a pastra alimentele proaspete mai mult timp si pentru a ajuta la pastrarea totul organizat. Cele mai multe au in momentul asta compartimente ca produse cu control al umiditatii si sertarel care pot fi setate la temperaturi mai scazute. Vei fi surprins de cat de putin timp salata ramane crocanta si carnea proaspata in cosurile dintre compartimentele special concepute. Multe modele au, de asemenea, sertar sub usi sau un compartiment in usa unde puteti pastra fructe, batoane de legume, iaurt si alte gustari pe care tu sau copiii le puteti lua rapid. Unele sectiuni sunt chiar capabile sa comute dintre modul si congelator, in functie de nevoile tale.

Umiditatea: Aerul umed ajuta la conservarea alimentelor cu destinatia de perioade mai lungi de timp. Cu toate acestea, legumele pretinde un aer mai umed decat alte produse dumneavoastra. De aceea, este remarcabil sa includeti cu sertarel frigorifice cu umiditate reglabila.

Un ulcior de apa incorporat te ajuta cu destinatia de a inlocui, in cele printre urma, un ulcior de apa independent, o carafa sau un pachet de 12 sticle pe care il pastrati. Acesta se potriveste in interior si este simplu de reumplut datorita unei conexiuni de apa care functioneaza si intr-un distribuitor de apa sau gheata incorporat. Daca aveti un buget limitat si nu doriti sa includeti unul separat ca bauturi sau daca ati putea folosi mai putin spatiu interior deoarece locuiti intr-o gospodarie mare, ar trebui sa vrei cesta caracteristica in noul dvs aparat.

calorifer 2000x600 elegant, dintre otel inoxidabil, are un panou frontal modern, intr-un distribuitor de apa si gheata in interior, manere incastrate si un finisaj rezistent la amprente. In interior, se afla sertarel cu caldura controlata cu privire la carne si legume, impreuna cu compartimente de galon pe usi si cu iluminare cu LED. De asemenea, are un sistem de blocare a usii si ar fi activat prin wifi cu privire la a va alerta daca exista o scadere a temperaturii in urma unei pene de curent sau daca usile sunt lasate deschise.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult