Boilere solare inox

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru boilere solare inox ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Boilere solare inox?

Garantie - Durata garantiei este cateodata precizata de ciclul de viata al boilere solare inox, care, la randul sau, depinde in mare masura de marca producatorului. Agentul dvs de service poate folosi aceste documente cu privire la a calcula cat de des trebuie sa fie intretinut de apa.

Incalzitoare de apa cu pompa de caldura mare - Incalzitoarele de apa cu pompa de caldura mare nu produc caldura in stil direct, ci o deplaseaza dintr-un pamant in altul cu ajutorul energiei electrice. Aceste incalzitoare sunt considerate mai eficiente intre punct de vedere energetic in comparatie cu incalzitoarele cu rezervor conventionale.

Ar trebui sa utilizeaza sistemul POU, fiindca ar fi foarte eficient din punct de vedere energetic si poate controla caldura mare apei. In plus, ofera apa calda instantanee imediat dupa deschiderea robinetului. Acest incalzitor de apa instantaneu, offline, economiseste timp si apa, dar si bani intr-o anumita masura.

Evaluarea eficientei energetice - Eficienta energetica a unui boilere solare inox poate fi indicata prin factorul energetic (EF) sau factorul energetic uniform (UEF). EF ar fi o masuratoare mai veche care ar fi in curs de eliminare treptata si este inlocuita de UEF. In ciuda acestui fapt, EF este inca relevant, intrucat multi producatori folosesc inca vechiul standard cu scopul de mecanismele lor de incalzire.

Incalzitoare fara rezervor: In cazul unui incalzitor fara rezervor, apa ar fi incalzita direct de inspre unitate pe marimea ce curge, fara a fi nevoie de un rezervor de apa. Atunci cand porniti capul de dus, incalzitorul se porneste automat, aspira apa rece si incepe procesul de incalzire. Un compromis este un debit limitat de minimum 1,25 galoane pe minut (GPM) pana la 11 GPM, chiar daca alimentarea cu apa ar fi neintrerupta.

Prin urmare, instalarea, in marea majoritate cazurilor, este mai ieftina si mai usoara decat cea a incalzitoarelor fara rezervor. Incalzitoarele de calitate au, de asemenea, avantajul de a fi mai simple decat cele fara rezervor si tind sa fie mai robuste printre punct de vedere structural, in acest mod incat impune mai putina intretinere si sunt mai ieftine de intretinut.

De asemenea, boilere solare inox au o epoca medie de viata mai mare. In ore ce cunoscute dureaza doar 10-15 ani, cele fara rezervor pot dura pana la 20 de ani. Chiar si atunci, producatorii au imbunatatit mereu piesele care pot prelungi ciclul de viata al produsului. Cu toate acestea, in ciuda numeroaselor lor avantaje, fara rezervor costa putin mai putin in general, iar instalarea poate impune modernizari ample.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult