Boilere instant

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de boilere instant sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de boilere instant la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Boilere instant?

Prima ora de functionare (FHR) se refera la cantitatea de apa calda (in galoane) pe care boilere instant o poate furniza pe ora dintr-un rezervor plin. De exemplu, un clasic cu o FHR de 79 de galoane poate furniza 79 de galoane de apa calda pe ora inainte ca rezervorul sa se goleasca.

Dimensiunile spatiului rezervorului: Inainte de a incepe sa cauti incalzitoare de apa, este de baza sa stiti cat de scurta poate fi echipamentul dumneavoastra. O geniala legea important este sa masurati dimensiunile echipamentului existent. In cazul in care se afla spatiu in jurul acestuia, noul dvs. incalzitor de apa poate fi la fel de mare sau mai mare decat cel actual.

Tip: Exista mai multe tipuri de incalzitoare de apa disponibile. In functie de casa dumneavoastra, ar fi probabil sa aveti lipsa de un incalzitor de apa pe gaz, propan, electric sau ulei. Daca doriti sa maximizati productivitatea energetica a locuintei dumneavoastra, o pompa de temperatura mare sau un incalzitor de apa fara rezervor pe gaz poate fi o solutie buna.

Dimensiunile spatiului rezervorului: Inainte de a incepe sa vrei boilere instant, ar fi important sa stiti cat de scurta poate fi echipamentul dumneavoastra. O fantastica regula fundamental ar fi sa masurati dimensiunile echipamentului existent. In cazul in care se afla spatiu in jurul acestuia, noul dvs de apa poate fi la fel de mica sau mai mica decat cel actual.

Incalzitoare fara rezervor: In cazul unui incalzitor fara rezervor, apa ar fi incalzita direct de asupra unitate pe dimensiunea ce curge, fara a fi nevoie de un rezervor de apa. Atunci cand porniti capul de dus, incalzitorul se porneste automat, aspira apa rece si incepe procesul de incalzire. Un compromis ar fi un debit limitat de minimum 1,25 galoane pe minut (GPM) pana la 11 GPM, chiar daca alimentarea cu apa este neintrerupta.

De asemenea, incalzitoarele fara rezervor au o perioada medie de viata mai mare. In ore ce incalzitoarele bune dureaza doar 10-15 ani, cele fara rezervor pot dura pana la 20 de ani. Chiar si atunci, producatorii au imbunatatit din cand in cand piesele care pot prelungi ciclul de viata al produsului. Cu toate acestea, in ciuda numeroaselor lor avantaje, incalzitoarele fara rezervor costa putin mai putin in general, iar instalarea poate impune modernizari ample.

Garantie - Durata garantiei ar fi de multe ori definita de ciclul de viata al boilere instant, care, la randul sau, depinde in mica masura de marca producatorului. Agentul dvs. de service poate folosi aceste cunostinte pentru a calcula cat de des trebuie sa fie intretinut de apa.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult