Boilere inox cu 2 serpentine preturi

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru boilere inox cu 2 serpentine preturi ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Boilere inox cu 2 serpentine preturi?

Prima ora de functionare (FHR) se refera la cantitatea de apa calda (in galoane) pe care boilere inox cu 2 serpentine preturi o poate furniza pe ora dintr-un rezervor plin. De exemplu, un traditional cu o FHR de 79 de galoane poate furniza 79 de galoane de apa calda pe ora inainte ca rezervorul sa se goleasca.

Gazele naturale sunt mai rentabile. Gazele naturale costa cu aproximatie 6 pe 1.000 de metri cubi. Aceasta reprezinta aproape un milion de BTU de vlaga echivalenta cu 11,2 galoane de propan. Un galon de propan costa aproape 7 euro, deci costul ar fi mai putin decat dublu.

Incalzitoare de apa de tip rezervor sau cu stocare - Aceste incalzitoare de apa au un rezervor de stocare care pastreaza apa calda in el. Incalzitoarele de apa pot merge pe gaz sau electricitate. Puteti alege tipul de incalzitor de apa care se potriveste cel mai in mod corect nevoilor locuintei dumneavoastra.

Acest fapt este vital daca locuiti in regiuni reci, cu temperaturi ale apei subterane cu aproximatie de inghet. Intrucat ar fi probabil ca boilere inox cu 2 serpentine preturi sa fie nevoit sa lucreze mai putin cu destinatia de a-l aduce la temperatura mare setata, este probabil ca debitul unitatii sa fie redus. Cu cat ?T este mai mare, cu atat mai mult eficient va fi dumneavoastra de apa.

Ar trebui sa folositi sistemul POU, intrucat ar fi foarte eficient dintre punct de vedere energetic si poate controla caldura apei. In plus, ofera apa calda instantanee imediat dupa deschiderea robinetului. Acest incalzitor de apa instantaneu, offline, economiseste timp si apa, dar si bani intr-o anumita masura.

Incalzitoare de apa cu propan: Incalzitoarele de apa cu propan ofera toate avantajele gazelor naturale. Dar, fiindca propanul arde mai curat, este o alegere mai ecologica.

Confortul si valoarea echipamentului - Nu asteptati pana cand boilere inox cu 2 serpentine preturi se defecteaza inainte de a va gandi sa alaturati unul nou. Durata medie de viata a unui de apa este cuprinsa printre 2 si 15 ani. In cazul in care boilerul dumneavoastra ar fi mai vechi, un boiler recent si eficient din punct de vedere energetic poate contribui la reducerea consumului de potenta al locuintei dumneavoastra.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult