Boilere electrice orizontale

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru boilere electrice orizontale ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Boilere electrice orizontale?

La boilere electrice orizontale traditional, acest mecanism ar fi un arzator cu gaz natural sau cu propan, in functie de tipul ales. Cele mai foarte multe case sunt proiectate sa functioneze intr-un obijnuit (cu exceptia cazului in care ai o casa 4 sau casa dumneavoastra a fost modernizata cu destinatia de un fara rezervor).

Chiar si atunci cand nu folositi apa calda, incalzitorul iti continua sa functioneze cu privire la a mentine apa calda cu privire la utilizare ulterioara, ceea ce poate marii facturile lunare la utilitati. Cu toate acestea, cele mai recente incalzitoare au rezervoare izolate mai groase cu scopul de a minimiza pierderile de caldura.

Siguranta - Incalzitoarele de apa moderne pe gaz, fie ca sunt importante sau fara rezervor, sunt sigure, atata ore cat sunt respectate toate instructiunile de siguranta. Conductele de gaz instalate sau intretinute necorespunzator pot prezenta scurgeri si pot deveni un pericol. Prin urmare, este indispensabil o intretinere profesionala programata a conductelor si a aparatelor de incalzire. Asigurati-va ca, cel mult o data pe an, aparatul dvs. de incalzire este revizuit.

Prima ora de functionare (FHR) se refera la cantitatea de apa calda (in galoane) pe care boilere electrice orizontale o poate furniza pe ora dintr-un rezervor plin. De exemplu, un traditional cu o FHR de 79 de galoane poate furniza 79 de galoane de apa calda pe ora inainte ca rezervorul sa se goleasca.

Debit - Debitul ar fi volumul de apa calda oferta intr-o perioada de timp. In cazul unui incalzitor fara rezervor, debitul este masurat in mod obisnuit in galoane pe minut (GPM). De exemplu, un incalzitor fara rezervor de 6 GPM poate produce 8 galoane de apa calda pe minut.

La un incalzitor pe gaz traditional, acest mecanism ar fi un arzator cu gaz natural sau cu propan, in functie de tipul ales. Cele mai multe case sunt proiectate sa functioneze intr-un incalzitor traditional (cu exceptia cazului in care ai o casa sapte sau casa dvs a fost modernizata pentru un incalzitor fara rezervor).

Rata de recuperare: Rata de recuperare masoara cantitatea de apa pe care boilere electrice orizontale o poate incalzi intr-o ora. Incalzitoarele de apa electrice cu rezervoare de marime mai mica au, in general, rate de recuperare scazute in comparatie cu rezervoarele mai mici, deoarece exista mai multa apa de incalzit. In schimb, de apa pe gaz au, in general, capacitati mai mici ale rezervorului datorita capacitatii lor de a incalzi apa mai repede.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult