Boilere electrice galati

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru boilere electrice galati ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Boilere electrice galati?

Prima ora de functionare (FHR) se refera la cantitatea de apa calda (in galoane) pe care boilere electrice galati o poate furniza pe ora dintr-un rezervor plin. De exemplu, un obijnuit cu o FHR de 79 de galoane poate furniza 79 de galoane de apa calda pe ora inainte ca rezervorul sa se goleasca.

Evaluarea eficientei energetice - Eficienta energetica a unui incalzitor de apa poate fi indicata prin factorul energetic (EF) sau factorul energetic uniform (UEF). EF ar fi o masuratoare mai veche care este in curs de eliminare treptata si este inlocuita de UEF. In ciuda acestui fapt, EF este inca relevant, fiindca multi inventori utilizez inca vechiul standard pentru masinariile lor de incalzire.

De asemenea, incalzitoarele fara rezervor au o epoca medie de viata mai mare. In timp ce incalzitoarele traditionale dureaza doar 10-15 ani, cele fara rezervor pot dura pana la 20 de ani. Chiar si atunci, producatorii au imbunatatit mereu piesele care pot prelungi ciclul de viata al produsului. Cu toate acestea, in ciuda numeroaselor lor avantaje, incalzitoarele fara rezervor costa mult mai putin in general, iar instalarea poate pretinde modernizari ample.

Desi extrem de rar, se stie ca rezervoarele de stocare ale boilere electrice galati folosite pe gaz se sparg dintre cauza acumularii de condensare cauzata de o supapa de convingere defecta. Prin verificarea periodica a supapei de siguranta, acest lucru nu ar trebui sa se intample pe momentul de viata a unui pe gaz.

Viceversa, rata de recuperare indica cantitatea de apa calda pe care incalzitorul o poate produce dupa ce este gol. De exemplu, daca un incalzitor are o rata de recuperare de 50 GPH (galoane pe ora) si are un rezervor de 40 de galoane, ar dura cu aproximatie o ora cu scopul de ca incalzitorul sa umple rezervorul de pe o stare goala.

Incalzitoare de apa pe gaz natural: Incalzitoarele de apa pe gaz natural costa mai mult decat cele electrice, dar, in general, ofera economii pe termen lung. In functie de preturile locale la energie, gazul natural poate fi opt printre cele mai economice modalitati de a incalzi apa din casa dumneavoastra.

Dimensiunile spatiului rezervorului: Inainte de a incepe sa cautati boilere electrice galati, este important sa stiti cat de scurta poate fi echipamentul dumneavoastra. O buna regula important este sa masurati dimensiunile echipamentului existent. In cazul in care se afla spatiu in jurul acestuia, noul dumneavoastra de apa poate fi asemanator de scurta sau mai scurta decat cel actual.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult