Boiler velis 80

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru boiler velis 80 ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Boiler velis 80?

Incalzitoare de apa pe gaz natural: boiler velis 80 costa mai putin decat cele electrice, dar, in general, ofera economii pe termen lung. In functie de preturile locale la energie, gazul natural poate fi 9 intre cele mai economice modalitati de a incalzi apa din casa dumneavoastra.

Propanul este o sursa de putere ecologica. Acesta ar fi considerat un combustibil ecologic si elibereaza niveluri mult mai scazute de gaze cu efect de sera in momentul cand este ars decat gazele naturale, datorita continutului sau redus de carbon. De asemenea, a fost aprobat de EPA ca fiind un combustibil alternativ curat.

Confortul si folosul echipamentului - Nu asteptati pana cand incalzitorul de apa se defecteaza inainte de a va gandi sa alegeti unul nou. Durata medie de viata a unui incalzitor de apa ar fi cuprinsa intre 9 si 15 ani. In cazul in care boilerul dvs. este mai vechi, un boiler avansat si eficient dintre punct de vedere energetic poate contribui la reducerea consumului de vlaga al incaperei dumneavoastra.

Tipuri de combustibil - boiler velis 80 fie gaz natural, fie propan. Exista diferente exceptionale printre acesti combustibili: propanul ar fi mai eficient printre punct de vedere energetic. Un picior cub de propan genereaza aproape 2.516 BTU de energie, in timp ce gazul natural gasi doar 1.030 BTU.

Deoarece unitatea de incalzire functioneaza numai in momentul cand ar fi necesar, incalzitoarele de apa fara rezervor sunt, de asemenea, denumite in stil obisnuit incalzitoare la cerere. Acestea golii pierderile de temperatura mare in regim de asteptare, ceea ce le face mai eficiente dintre punct de vedere al costurilor decat incalzitoarele traditionale. Potrivit Departamentului de Energie al SUA, un incalzitor de apa fara rezervor poate fi cu 14% mai eficient intre punct de vedere energetic cu privire la locuintele care foloseste cel putin 86 de galoane de apa pe zi.

De ce ar trebui sa aleg un incalzitor de apa? - Este normal sa ne intrebam de ce ar trebui sa preferam un incalzitor de apa POU in locul unuia traditional, deoarece putem cumpara apa calda la mai multe robinete intr-un singur dispozitiv.

Evaluarea eficientei energetice - Eficienta energetica a unui boiler velis 80 poate fi indicata prin factorul energetic (EF) sau factorul energetic uniform (UEF). EF este o masuratoare mai veche care ar fi in curs de eliminare treptata si ar fi inlocuita de UEF. In ciuda acestui fapt, EF este inca relevant, intrucat multi realizatori utilizez inca vechiul standard cu scopul de masinariile lor de incalzire.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult