Boiler termoelectric ariston 120 l

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de boiler termoelectric ariston 120 l sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de boiler termoelectric ariston 120 l la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Boiler termoelectric ariston 120 l?

Prima ora de functionare (FHR) se refera la cantitatea de apa calda (in galoane) pe care boiler termoelectric ariston 120 l o poate furniza pe ora dintr-un rezervor plin. De exemplu, un clasic cu o FHR de 79 de galoane poate furniza 79 de galoane de apa calda pe ora inainte ca rezervorul sa se goleasca.

Ce ar fi un incalzitor de apa la punctul de utilizare? - Un incalzitor de apa la punctul de utilizare este un incalzitor de dimensiuni compacte, care este deosebit instalat langa dusuri, chiuvete de bucatarie etc. De obicei, acestea sunt instalate acolo unde apa calda ajunge cu greu la temperatura necesara.

Rata de recuperare: Rata de recuperare masoara cantitatea de apa pe care incalzitorul de apa o poate incalzi intr-o ora. Incalzitoarele de apa electrice cu rezervoare de forta mai mare au, in general, rate de recuperare scazute in comparatie cu rezervoarele mai mici, fiindca se afla mai multa apa de incalzit. In schimb, incalzitoarele de apa pe gaz au, in general, capacitati mai mici ale rezervorului datorita capacitatii lor de a incalzi apa mai repede.

Acest fapt ar fi vital daca locuiti in regiuni reci, cu temperaturi ale apei subterane cu aproximatie de inghet. Fiindca este probabil ca boiler termoelectric ariston 120 l sa fie nevoit sa lucreze mai putin cu privire la a-l trimite la caldura setata, ar fi probabil ca debitul unitatii sa fie redus. Cu cat ?T este mai mare, cu atat mai mult eficient iti fi dvs. de apa.

Viceversa, rata de recuperare indica cantitatea de apa calda pe care incalzitorul o poate produce dupa ce este gol. De exemplu, daca un incalzitor are o rata de recuperare de 40 GPH (galoane pe ora) si are un rezervor de 60 de galoane, ar dura aproape o ora cu scopul de ca incalzitorul sa umple rezervorul de la o stare goala.

Dimensiune: Pentru a iti asigura ca incalzitorul de apa este suficient de scurta pentru a satisface nevoile dvs de apa calda, luati in considerare nevoile actuale si viitoare ale familiei dumneavoastra de apa calda, precum si orice constrangeri de spatiu in jurul incalzitorului de apa existent.

Debitul unui boiler termoelectric ariston 120 l clasic este nelimitat dintre punct de vedere tehnic si poate extrage atata apa cat trebuie dintre orisicare aparat, atata ore cat nu depaseste productivitatea acestuia. Un dezavantaj notoriu al de apa traditionale este pierderea de caldura in regim de asteptare.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult