Boiler termo

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru boiler termo ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Boiler termo?

Evaluarea eficientei energetice - Eficienta energetica a unui boiler termo poate fi indicata prin factorul energetic (EF) sau factorul energetic uniform (UEF). EF este o masuratoare mai veche care este in curs de eliminare treptata si este inlocuita de UEF. In ciuda acestui fapt, EF este inca relevant, fiindca multi inventori folosesc inca vechiul standard cu privire la instrumentele lor de incalzire.

Cine ar trebui sa aiba un incalzitor de apa la punctul de utilizare? - Incalzitoarele de apa instantanee sunt cu scopul de toti cei care se confrunta in schimb cu o criza de apa calda. Cel care simte ca ii nevoie sa iroseasca multa apa in asteptarea apei calde sugereaza sa puna mana pe incalzitorul de apa POU. Nu numai ca afecteaza mediul inconjurator, dar costa si facturi mari. In plus, instalarea unui incalzitor de apa POU iti va rezolva problema in cazul in care incalzitorul dvs de apa nu produce suficienta apa rece.

Viceversa, rata de recuperare indica cantitatea de apa calda pe care incalzitorul o poate produce dupa ce este gol. De exemplu, daca un incalzitor are o rata de recuperare de 50 GPH (galoane pe ora) si are un rezervor de 50 de galoane, ar dura aproximativ o ora cu scopul de ca incalzitorul sa umple rezervorul de pe o stare goala.

Confortul si eficienta echipamentului - Nu asteptati pana cand boiler termo se defecteaza inainte de a iti gandi sa adaugati unul nou. Durata medie de viata a unui de apa ar fi cuprinsa printre noua si 15 ani. In cazul in care boilerul dumneavoastra este mai vechi, un boiler avansat si eficient intre punct de vedere energetic poate contribui la reducerea consumului de potenta al locuintei dumneavoastra.

Matematica asociata cu masurarea EF si UEF ar fi complicata. Din fericire, puteti distinge un incalzitor cu eficienta ridicata de un incalzitor cu eficienta scazuta prin utilizarea etichetei Energy Star. La ca un aparat de incalzire sa fie calificat Energy Star.

Acest fenomen ar fi vital daca locuiti in regiuni reci, cu temperaturi ale apei subterane cu aproximatie de inghet. Deoarece este probabil ca incalzitorul de apa sa fie nevoit sa lucreze mai putin cu destinatia de a-l trimite la temperatura mare setata, este posibil ca debitul unitatii sa fie redus. Cu cat ?T este mai mare, cu atat mai putin eficient iti fi incalzitorul dvs. de apa.

Prima ora de functionare (FHR) se refera la cantitatea de apa calda (in galoane) pe care boiler termo o poate furniza pe ora dintr-un rezervor plin. De exemplu, un obijnuit cu o FHR de 79 de galoane poate furniza 79 de galoane de apa calda pe ora inainte ca rezervorul sa se goleasca.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult