Boiler presurizat

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru boiler presurizat ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Boiler presurizat?

Incalzitoare fara rezervor: In cazul unui boiler presurizat, apa este incalzita direct de cu privire unitate pe dimensiunea ce curge, fara a fi necesitate de un rezervor de apa. Atunci cand porniti capul de dus, se porneste automat, aspira apa rece si incepe procesul de incalzire. Un compromis ar fi un debit limitat de minimum 1,25 galoane pe minut (GPM) pana la 11 GPM, chiar daca alimentarea cu apa ar fi neintrerupta.

Incalzitoare de apa de tip rezervor sau cu stocare - Aceste incalzitoare de apa au un rezervor de stocare care pastreaza apa calda in el. Incalzitoarele de apa pot merge pe gaz sau electricitate. Puteti alege modelul de incalzitor de apa care se nimereste cel mai in stil corect nevoilor incaperei dumneavoastra.

Incalzitoare solare de apa - Incalzitoarele solare de apa folositi raza soarelui pentru a produce energie. Pe acoperis ar fi instalata o celula solara care absoarbe energia solara si o foloseste ca potenta cu privire la a genera sa functioneze sistemul. Cu toate acestea, se afla un sistem alternativ cu destinatia de zilele innorate.

Ce este boiler presurizat la punctul de utilizare? - Un de apa la punctul de utilizare este un de dimensiuni compacte, care ar fi deosebit instalat langa dusuri, chiuvete de bucatarie etc. De obicei, acestea sunt instalate acolo unde apa calda ajunge cu greu la caldura necesara.

De exemplu, debitul mediu al unui incalzitor de apa este de 1,5 pana la 5, in luni ce un robinet de chiuveta poate avea necesitate de 3 pana la doi pe minut. In plus, o masina de spalat poate necesita din doi si sapte galoane de apa calda pe minut. Un alt factor important pe care ii nevoie sa il luati in considerare este cresterea temperaturii in raport cu temperatura apei reci. Aparatul pe care il cumparati ar trebui sa fie capabil sa creasca temperatura cu 40 de grade.

Tipuri de combustibil - Incalzitoarele pe gaz ard fie gaz natural, fie propan. Exista diferente cunoscute dintre acesti combustibili: propanul este mai eficient dintre punct de vedere energetic. Un picior cub de propan genereaza cu aproximatie 2.516 BTU de energie, in ore ce gazul natural cumpara doar 1.030 BTU.

Viceversa, rata de recuperare indica cantitatea de apa calda pe care boiler presurizat o poate produce dupa ce ar fi gol. De exemplu, daca un are o rata de recuperare de 40 GPH (galoane pe ora) si are un rezervor de 60 de galoane, ar dura cu aproximatie o ora pentru ca sa umple rezervorul de pe o stare goala.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult