Boiler pompa de caldura

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru boiler pompa de caldura ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Boiler pompa de caldura?

Rata de recuperare: Rata de recuperare masoara cantitatea de apa pe care boiler pompa de caldura o poate incalzi intr-o ora. Incalzitoarele de apa electrice cu rezervoare de calitate mai mica au, in general, rate de recuperare scazute in comparatie cu rezervoarele mai mici, deoarece exista mai multa apa de incalzit. In schimb, de apa pe gaz au, in general, capacitati mai mici ale rezervorului datorita capacitatii lor de a incalzi apa mai repede.

Confortul si eficienta echipamentului - Nu asteptati pana cand incalzitorul de apa se defecteaza inainte de a va gandi sa alaturati unul nou. Durata medie de viata a unui incalzitor de apa ar fi cuprinsa dintre noua si 15 ani. In cazul in care boilerul dvs este mai vechi, un boiler recent si eficient intre punct de vedere energetic poate contribui la reducerea consumului de vlaga al casei dumneavoastra.

La un incalzitor pe gaz traditional, acest mecanism este un arzator cu gaz natural sau cu propan, in functie de tipul ales. Cele mai multe case sunt proiectate sa functioneze cu un incalzitor clasic (cu exceptia cazului in care gasesti o casa sase sau casa dvs a fost modernizata pentru un incalzitor fara rezervor).

Debitul exact al unui boiler pompa de caldura cu rezervor ar fi afectat de mai multi lucruri externi, cum este folosul rezervorului, volumul arzatorului si sursa de combustibil. Cu toate acestea, zece parametri care pot fi folositi cu destinatia de a face o estimare geniala sunt ratingul primei timp si rata de recuperare sau perioada de recuperare.

Prin urmare, instalarea, in marea majoritate cazurilor, este mai ieftina si mai usoara decat cea a incalzitoarelor fara rezervor. Incalzitoarele importante au, de asemenea, avantajul de a fi mai simple decat cele fara rezervor si tind sa fie mai robuste printre punct de vedere structural, asa incat necesita mai putina intretinere si sunt mai convenabile de intretinut.

Acest lucru ar fi vital daca locuiti in regiuni reci, cu temperaturi ale apei subterane aproximativ de inghet. Deoarece ar fi posibil ca incalzitorul de apa sa fie nevoit sa lucreze mai mult cu privire la a-l aduce la caldura mare setata, ar fi posibil ca debitul unitatii sa fie redus. Cu cat ?T este mai mare, cu atat mai putin eficient va fi incalzitorul dvs de apa.

Putem folosi boiler pompa de caldura POU cu destinatia de dusuri? - Da, un de apa la punctul de utilizare este o optiune fiabila cu destinatia de un dus. Il puteti instala langa orisicare robinet sau aparat pe care doriti sa livrati apa calda. Poate fi o chiuveta, o masina de spalat, o statie de imbaiere cu privire la animale de companie, o chiuveta de bucatarie si multe altele.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult