Boiler pentru centrala electrica

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru boiler pentru centrala electrica ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Boiler pentru centrala electrica?

Incalzitorul de apa calda nu ar fi capabil sa furnizeze apa calda in mai foarte multe locuri. Cu toate acestea, in astfel de situatii, boiler pentru centrala electrica la punctul de utilizare ajuta la reglarea in acelasi timp a debitului de apa. Il puteti instala sub chiuveta sau dupa bunul plac.

Tipuri de combustibil - Incalzitoarele pe gaz ard fie gaz natural, fie propan. Exista diferente cunoscute din acesti combustibili: propanul este mai eficient printre punct de vedere energetic. Un picior cub de propan genereaza aproximativ 2.516 BTU de energie, in luni ce gazul natural cumpara doar 1.030 BTU.

Rata de recuperare: Rata de recuperare masoara cantitatea de apa pe care incalzitorul de apa o poate incalzi intr-o ora. Incalzitoarele de apa electrice cu rezervoare de marime mai mare au, in general, rate de recuperare scazute in comparatie cu rezervoarele mai mici, intrucat exista mai multa apa de incalzit. In schimb, incalzitoarele de apa pe gaz au, in general, capacitati mai mici ale rezervorului datorita capacitatii lor de a incalzi apa mai repede.

La boiler pentru centrala electrica traditional, acest mecanism ar fi un arzator cu gaz natural sau cu propan, in functie de tipul ales. Cele mai foarte multe case sunt proiectate sa functioneze cu un obijnuit (cu exceptia cazului in care gasesti o casa cinci sau casa dumneavoastra a fost modernizata cu scopul de un fara rezervor).

Gazele naturale sunt mai rentabile. Gazele naturale costa aproape opt pe 1.000 de metri cubi. Aceasta reprezinta cu aproximatie un milion de BTU de potenta echivalenta cu 11,2 galoane de propan. Un galon de propan costa aproximativ 2 euro, deci costul este mai mult decat dublu.

Viceversa, rata de recuperare indica cantitatea de apa calda pe care incalzitorul o poate produce dupa ce ar fi gol. De exemplu, daca un incalzitor are o rata de recuperare de 40 GPH (galoane pe ora) si are un rezervor de 80 de galoane, ar dura aproape o ora cu destinatia de ca incalzitorul sa umple rezervorul de la o stare goala.

Acest fapt este vital daca locuiti in regiuni reci, cu temperaturi ale apei subterane cu aproximatie de inghet. Intrucat ar fi posibil ca boiler pentru centrala electrica sa fie nevoit sa lucreze mai mult cu destinatia de a-l aduce la temperatura mare setata, este posibil ca debitul unitatii sa fie redus. Cu cat ?T ar fi mai mare, cu atat mai putin eficient iti fi dvs. de apa.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult