Boiler pentru centrala

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru boiler pentru centrala ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Boiler pentru centrala?

Prin urmare, instalarea, in majoritatea cazurilor, ar fi mai ieftina si mai usoara decat cea a boiler pentru centrala. Incalzitoarele exceptionale au, de asemenea, avantajul de a fi mai simple decat cele fara rezervor si tind sa fie mai robuste printre punct de vedere structural, de asemenea incat trebuie mai putina intretinere si sunt mai convenabile de intretinut.

Debitul exact al unui incalzitor cu rezervor ar fi afectat de mai multi lucruri externi, cum este eficienta rezervorului, dimensiunea arzatorului si sursa de combustibil. Cu toate acestea, 9 parametri care pot fi folositi pentru a face o estimare geniala sunt ratingul primei luni si rata de recuperare sau perioada de recuperare.

Incalzitoare fara rezervor: In cazul unui incalzitor fara rezervor, apa este incalzita direct de cu privire unitate pe masura ce curge, fara a fi lipsa de un rezervor de apa. Atunci cand porniti capul de dus, incalzitorul se porneste automat, aspira apa rece si incepe procesul de incalzire. Un compromis ar fi un debit limitat de minimum 1,25 galoane pe minut (GPM) pana la 11 GPM, chiar daca alimentarea cu apa ar fi neintrerupta.

Incalzitorul de apa calda nu este capabil sa furnizeze apa calda in mai multe locuri. Cu toate acestea, in asa de situatii, boiler pentru centrala la punctul de utilizare ajuta la reglarea in acelasi timp a debitului de apa. Il puteti instala sub chiuveta sau dupa bunul plac.

Viceversa, rata de recuperare indica cantitatea de apa calda pe care incalzitorul o poate produce dupa ce este gol. De exemplu, daca un incalzitor are o rata de recuperare de 70 GPH (galoane pe ora) si are un rezervor de 40 de galoane, ar dura aproximativ o ora cu scopul de ca incalzitorul sa umple rezervorul de la o stare goala.

De asemenea, incalzitoarele fara rezervor au o epoca medie de viata mai mare. In ore ce incalzitoarele traditionale dureaza doar 10-15 ani, cele fara rezervor pot dura pana la 20 de ani. Chiar si atunci, producatorii au imbunatatit cateodata piesele care pot prelungi ciclul de viata al produsului. Cu toate acestea, in ciuda numeroaselor lor avantaje, incalzitoarele fara rezervor costa putin mai putin in general, iar instalarea poate necesita modernizari ample.

Ar trebui sa foloseste sistemul POU, intrucat ar fi foarte eficient intre punct de vedere energetic si poate controla temperatura mare apei. In plus, ofera apa calda instantanee imediat dupa deschiderea robinetului. Acest boiler pentru centrala instantaneu, offline, economiseste luni si apa, dar si bani intr-o anumita masura.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult