Boiler electric si pe lemne eltim

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de boiler electric si pe lemne eltim sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de boiler electric si pe lemne eltim la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Boiler electric si pe lemne eltim?

Acest fenomen ar fi vital daca locuiti in regiuni reci, cu temperaturi ale apei subterane cu aproximatie de inghet. Fiindca ar fi posibil ca boiler electric si pe lemne eltim sa fie nevoit sa lucreze mai mult cu destinatia de a-l trimite la caldura setata, este posibil ca debitul unitatii sa fie redus. Cu cat ?T este mai mare, cu atat mai putin eficient va fi dumneavoastra de apa.

Incalzitoare de apa cu pompa de temperatura mare - Incalzitoarele de apa cu pompa de caldura mare nu produc caldura in stil direct, ci o deplaseaza dintr-un pamant in altul cu ajutorul energiei electrice. Aceste incalzitoare sunt considerate mai eficiente din punct de vedere energetic in comparatie cu incalzitoarele cu rezervor conventionale.

Debitul unui incalzitor clasic ar fi nelimitat intre punct de vedere tehnic si poate extrage atata apa cat trebuie dintre orice aparat, atata luni cat nu depaseste folosul acestuia. Un dezavantaj notoriu al incalzitoarelor de apa cunoscute este pierderea de temperatura mare in regim de asteptare.

Prima ora de functionare (FHR) se refera la cantitatea de apa calda (in galoane) pe care boiler electric si pe lemne eltim o poate furniza pe ora dintr-un rezervor plin. De exemplu, un clasic cu o FHR de 79 de galoane poate furniza 79 de galoane de apa calda pe ora inainte ca rezervorul sa se goleasca.

Acest fapt ar fi vital daca locuiti in regiuni reci, cu temperaturi ale apei subterane aproximativ de inghet. Intrucat este posibil ca incalzitorul de apa sa fie nevoit sa lucreze mai mult cu privire la a-l trimite la temperatura mare setata, este probabil ca debitul unitatii sa fie redus. Cu cat ?T ar fi mai mare, cu atat mai mult eficient iti fi incalzitorul dumneavoastra de apa.

Incalzitoare de apa fara rezervor - Incalzitoarele de apa fara rezervor vin fara rezervor si incalzesc apa instantaneu. Cunoscute si sub numele de incalzitoare de apa la cerere, aceste incalzitoare economisesc forta si au devenit alegerea de top a persoanelor intre intreaga lume.

Viceversa, rata de recuperare indica cantitatea de apa calda pe care boiler electric si pe lemne eltim o poate produce dupa ce este gol. De exemplu, daca un are o rata de recuperare de 80 GPH (galoane pe ora) si are un rezervor de 70 de galoane, ar dura cu aproximatie o ora cu privire la ca sa umple rezervorul de pe o stare goala.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult