Boiler electric ariston 15l

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru boiler electric ariston 15l ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Boiler electric ariston 15l?

Afisaje digitale: Acestea iti ajuta sa monitorizati nivelurile si sa personalizati functionarea. Unele boiler electric ariston 15l hibride cu pompa de caldura va permit sa setati un stil de vacanta care utilizati doar pompa de caldura mare cu destinatia de o creativitatea mai mica atunci cand sunteti plecat. Afisajele de pe solare de apa arata adesea caldura mare rezervorului si a colectorului, impreuna cu valorile de apasare si alte informatii.

La un incalzitor pe gaz traditional, acest mecanism ar fi un arzator cu gaz natural sau cu propan, in functie de modelul ales. Cele mai multe case sunt proiectate sa functioneze intr-un incalzitor obijnuit (cu exceptia cazului in care aveti o casa sase sau casa dumneavoastra a fost modernizata cu privire la un incalzitor fara rezervor).

Incalzitorul de apa calda nu este capabil sa furnizeze apa calda in mai multe locuri. Cu toate acestea, in astfel de situatii, un incalzitor de apa la punctul de utilizare ajuta la reglarea in acelasi timp a debitului de apa. Il puteti instala sub chiuveta sau dupa bunul plac.

Debitul exact al unui boiler electric ariston 15l cu rezervor ar fi afectat de mai multi lucruri externi, cum ar fi capacitatea rezervorului, masura arzatorului si sursa de combustibil. Cu toate acestea, noua parametri care pot fi foloseste pentru a realiza o estimare fantastica sunt ratingul primei luni si rata de recuperare sau momentul de recuperare.

Evaluarea eficientei energetice - Eficienta energetica a unui incalzitor de apa poate fi indicata prin factorul energetic (EF) sau factorul energetic uniform (UEF). EF ar fi o masuratoare mai veche care ar fi in curs de eliminare treptata si este inlocuita de UEF. In ciuda acestui fapt, EF este inca relevant, intrucat multi producatori folosesc inca vechiul standard cu scopul de aparatele lor de incalzire.

Prima ora de functionare (FHR) se refera la cantitatea de apa calda (in galoane) pe care incalzitorul o poate furniza pe ora dintr-un rezervor plin. De exemplu, un incalzitor obijnuit cu o FHR de 79 de galoane poate furniza 79 de galoane de apa calda pe ora inainte ca rezervorul sa se goleasca.

Tipuri de combustibil - boiler electric ariston 15l fie gaz natural, fie propan. Exista diferente de calitate dintre acesti combustibili: propanul ar fi mai eficient din punct de vedere energetic. Un picior cub de propan genereaza aproape 2.516 BTU de energie, in timp ce gazul natural obtine doar 1.030 BTU.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult