Boiler electric 120 l romstal

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru boiler electric 120 l romstal ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

In acest moment nu avem disponibil produse de la magazinul romstal

Top 10 produse de la alte magazine

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Boiler electric 120 l romstal?

De ce ar trebui sa aleg boiler electric 120 l romstal? - Este normal sa ne intrebam de ce ar trebui sa preferam un de apa POU in locul unuia traditional, intrucat putem gasi apa calda la mai multe robinete intr-un singur dispozitiv.

Gazele naturale sunt mai rentabile. Gazele naturale costa aproximativ cinci pe 1.000 de metri cubi. Aceasta reprezinta aproximativ un milion de BTU de potenta echivalenta cu 11,2 galoane de propan. Un galon de propan costa aproape opt euro, deci costul ar fi mai putin decat dublu.

Rata de recuperare: Rata de recuperare masoara cantitatea de apa pe care incalzitorul de apa o poate incalzi intr-o ora. Incalzitoarele de apa electrice cu rezervoare de calitate mai mica au, in general, rate de recuperare scazute in comparatie cu rezervoarele mai mici, deoarece se afla mai multa apa de incalzit. In schimb, incalzitoarele de apa pe gaz au, in general, capacitati mai mici ale rezervorului datorita capacitatii lor de a incalzi apa mai repede.

La boiler electric 120 l romstal traditional, acest mecanism ar fi un arzator cu gaz natural sau cu propan, in functie de modelul ales. Cele mai foarte multe case sunt proiectate sa functioneze cu un traditional (cu exceptia cazului in care gasesti o casa 5 sau casa dvs. a fost modernizata cu scopul de un fara rezervor).

Prima ora de functionare (FHR) se refera la cantitatea de apa calda (in galoane) pe care incalzitorul o poate furniza pe ora dintr-un rezervor plin. De exemplu, un incalzitor clasic cu o FHR de 79 de galoane poate furniza 79 de galoane de apa calda pe ora inainte ca rezervorul sa se goleasca.

Incalzitoare de apa de tip rezervor sau cu stocare - Aceste incalzitoare de apa au un rezervor de stocare care pastreaza apa calda in el. Incalzitoarele de apa pot merge pe gaz sau electricitate. Puteti alege modelul de incalzitor de apa care se nimereste cel mai bine nevoilor locuintei dumneavoastra.

boiler electric 120 l romstal sunt mai rentabile. Gazele naturale costa aproape 3 pe 1.000 de metri cubi. Aceasta reprezinta cu aproximatie un milion de BTU de potenta echivalenta cu 11,2 galoane de propan. Un galon de propan costa cu aproximatie 8 euro, deci costul este mai mult decat dublu.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult