Boiler electric 120 l pret

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru boiler electric 120 l pret ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Boiler electric 120 l pret?

Evaluarea eficientei energetice - Eficienta energetica a unui boiler electric 120 l pret poate fi indicata prin factorul energetic (EF) sau factorul energetic uniform (UEF). EF este o masuratoare mai veche care este in curs de eliminare treptata si ar fi inlocuita de UEF. In ciuda acestui fapt, EF ar fi inca relevant, deoarece multi producatori utilizez inca vechiul standard cu privire la aparatele lor de incalzire.

Tipuri de combustibil - Incalzitoarele pe gaz ard fie gaz natural, fie propan. Exista diferente traditionale dintre acesti combustibili: propanul ar fi mai eficient din punct de vedere energetic. Un picior cub de propan genereaza cu aproximatie 2.516 BTU de energie, in luni ce gazul natural avea doar 1.030 BTU.

Incalzitoare de apa cu pompa de caldura mare - Incalzitoarele de apa cu pompa de temperatura nu produc temperatura in mod direct, ci o deplaseaza dintr-un loc in altul cu ajutorul energiei electrice. Aceste incalzitoare sunt considerate mai eficiente din punct de vedere energetic in comparatie cu incalzitoarele cu rezervor conventionale.

Prima ora de functionare (FHR) se refera la cantitatea de apa calda (in galoane) pe care boiler electric 120 l pret o poate furniza pe ora dintr-un rezervor plin. De exemplu, un traditional cu o FHR de 79 de galoane poate furniza 79 de galoane de apa calda pe ora inainte ca rezervorul sa se goleasca.

Chiar si in acel caz cand nu utilizati apa calda, incalzitorul va continua sa functioneze cu destinatia de a mentine apa calda cu privire la utilizare ulterioara, ceea ce poate marii facturile lunare la utilitati. Cu toate acestea, cele mai recente incalzitoare au rezervoare izolate mai groase cu scopul de a minimiza pierderile de caldura.

De exemplu, debitul mediu al unui incalzitor de apa ar fi de 1,5 pana la 5, in luni ce un robinet de chiuveta poate descoperi lipsa de patru pana la 8 pe minut. In plus, o masina de spalat poate necesita dintre sapte si sase galoane de apa calda pe minut. Un alt factor important pe care ii nevoie sa il luati in considerare este cresterea temperaturii in raport cu caldura mare apei reci. Aparatul pe care il includeti ar trebui sa fie capabil sa creasca temperatura cu 40 de grade.

Cat de multa apa calda utilizeaza familia dumneavoastra? - Fie ca ar fi vorba de un rezervor sau fara rezervor, cel mai bun boiler electric 120 l pret ar fi unul fiabil, eficient si fara griji. Un de apa prea mic nu iti putea sa tina pasul cu cererea, ceea ce ar putea reduce epoca de viata a unitatii si iti poate lasa fara apa calda atunci cand gasesti necesitate de ea.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult