Boiler 160 liter

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru boiler 160 liter ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Boiler 160 liter?

Deoarece unitatea de incalzire functioneaza numai in acel caz cand este necesar, boiler 160 liter sunt, de asemenea, denumite in mod obisnuit la cerere. Acestea socate pierderile de temperatura mare in regim de asteptare, ceea ce le realiza mai eficiente intre punct de vedere al costurilor decat traditionale. Potrivit Departamentului de Energie al SUA, un de apa fara rezervor poate fi cu 14% mai eficient din punct de vedere energetic cu destinatia de locuintele care folositi cel putin 86 de galoane de apa pe zi.

Din nou, un Energy Star este, de asemenea, o resursa valoroasa. Incalzitoarele cunoscute certificate ar trebui sa aiba o credinta de zece ierni sau mai putin cu destinatia de intreaga unitate, inclusiv cu privire la piese. Incalzitoarele fara rezervor ar trebui sa aiba mai putin de cinci verii pentru schimbatorul de caldura si mai putin de patru anotimpuri cu destinatia de piese.

Viceversa, rata de recuperare indica cantitatea de apa calda pe care incalzitorul o poate produce dupa ce este gol. De exemplu, daca un incalzitor are o rata de recuperare de 70 GPH (galoane pe ora) si are un rezervor de 40 de galoane, ar dura cu aproximatie o ora pentru ca incalzitorul sa umple rezervorul de pe o stare goala.

Rata de recuperare: Rata de recuperare masoara cantitatea de apa pe care boiler 160 liter o poate incalzi intr-o ora. Incalzitoarele de apa electrice cu rezervoare de forta mai scurta au, in general, rate de recuperare scazute in comparatie cu rezervoarele mai mici, deoarece exista mai multa apa de incalzit. In schimb, de apa pe gaz au, in general, capacitati mai mici ale rezervorului datorita capacitatii lor de a incalzi apa mai repede.

Debit - Debitul este masura de apa calda produs intr-o durata de timp. In cazul unui incalzitor fara rezervor, debitul este masurat in mod obisnuit in galoane pe minut (GPM). De exemplu, un incalzitor fara rezervor de 3 GPM poate produce sapte galoane de apa calda pe minut.

Ce marime de incalzitor de apa ar fi cea mai buna cu privire la mine? - Dimensionarea trebuie mai putin decat simpla masurare a spatiului. De asemenea, conteaza capacitatea si abilitatea unui dispozitiv de a furniza apa calda. Factorul initial ar fi debitul unei masini.

Garantie: Este important sa alegeti boiler 160 liter cu garantie de la producator, fiindca mereu chiar si cel mai bun echipament se poate defecta. Cele mai multe echipamente sunt insotite de o asigurare a producatorului care acopera piesele si manopera.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult