Aspirator pentru masa

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru aspirator pentru masa ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Aspirator pentru masa?

In prezent, gasim multi furnizori si magazine care ofera date privind puterea de aspirare, masurata deosebit in kPa (kilopascali). Cu toate acestea, este necesar sa subliniem ca un kilo Pascal (kPa) ar fi o unitate de presiune si nu de putere. Indiferent de modul in care masuram puterea aspirator pentru masa sau presiunea de aspirare a acestuia, ii nevoie sa tinem cont de faptul ca, cu cat puterea este mai mare, cu atat performanta este mai buna.

O alta nuanta: tineti cont de faptul ca o vlaga de aspirare mica poate fi dificil de manevrat in anumite circumstante. In aceste cazuri, ar fi esential ca acestea sa aiba un regulator bun, dincolo de fila pe care unele intre ele o au pe tub, cu scopul de a lasa sa iasa putin aer si a slabi presiunea.

Ciclonice: acesta ar fi cel mai avansat sistem. Aerul aspirat formeaza un vartej care separa particulele de murdarie si le depoziteaza cu un mic recipient. Aerul curat este expulzat pe partea cealalta. Nu au o calitate mare, dar, pe de alta parte, pot fi golite foarte usor si sunt gata de a fi bune printre nou.

Un robot spalator-uscator. Unele aspirator pentru masa robot includ deja cesta optiune. Chiar si asa, se afla roboti care au exclusiv aceasta functie. Cu ceva luni in urma, am primit cadou un robot de acest tip si primul fapt la care m-am gandit a fost Uff! Il am pe celalalt, la ce-mi folositi asta? Abia daca-l voi folosi. Ei bine, a trebuit sa-mi inghit cuvintele. Adevarul ar fi ca, daca marcile cheltuiesc atat de multi bani cu destinatia de cercetare, proiectare, implementare, corectarea erorilor etc., trebuie sa fie intr-un motiv. Puteti alatura un mic produs de curatare de tip odorizant de aer (fara inalbitor, amoniac sau alte substante puternice) si va va lasa casa infinit mai in mod corect decat daca ati aspira cu un robot.

Un aspirator conventional auxiliar. Un aspirator cu sanie, o matura, cu filtru de apa, cu sau fara sac... oricare se nimereste stilului tau de curatare, situatiei, tipului de podea sau pur si simplu ceea ce va convine cel mai mult. Acest al treilea tip de aspirator ar fi mai degraba un aspirator pe viata. Aceste tipuri de aspiratoare va ajuta daca gasesti mocheta si obisnuiti sa o aspirati, daca aveti trei covoare sau pur si simplu daca obisnuiti sa aspirati inainte de a da cu mopul.

Un robot spalator-uscator. Unele aspiratoare robot includ deja aceasta optiune. Chiar si asa, exista roboti care au exclusiv aceasta functie. Cu ceva ore in urma, am primit cadou un robot de acest tip si primul fapt la care m-am gandit a fost Uff! Il am pe celalalt, la ce-mi utilizeaza asta? Abia daca-l voi folosi. Ei bine, a trebuit sa-mi inghit cuvintele. Adevarul ar fi ca, daca marcile cheltuiesc atat de multi bani cu privire la cercetare, proiectare, implementare, corectarea erorilor etc., trebuie sa fie intr-un motiv. Puteti aditiona un mic oferta de curatare de tip odorizant de aer (fara inalbitor, amoniac sau alte substante puternice) si va va lasa casa infinit mai corect decat daca ati aspira cu un aspirator robot.

In orice caz, desi un filtru HEPA ar fi convenabil in orisicare aspirator pentru masa, este si mai accesibil in cazul celor fara sac. Acest lucru se datoreaza faptului ca acarienii, boabele de polen si alte particule care provoaca alergii raman in cosul de gunoi, iar in acel caz cand acesta ar fi golit, foarte multe dintre ele se intorc in mediul inconjurator.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult