Aspirator pentru geamuri

★★★★☆

Daca doresti sa gasesti cele mai bune oferte pentru aspirator pentru geamuri ai ajuns la locul potrivit. Expertii nostri au pregatit pentru tine cele mai bune recenzii pe care le puteti gasi pe piata.

Top 10 produse

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Aspirator pentru geamuri?

Ce este un filtru HEPA si la ce foloseste? - In primul rand, acronimul HEPA inseamna High Efficiency Particle Arrester, ceea ce se traduce prin High Efficiency Particle Arrester. Intr-un filtru HEPA nu exista gauri mici, ca intr-o strecuratoare, ci mii de fire de fibra de sticla care au fost tesute impreuna intr-un stil complet aleatoriu la aspirator pentru geamuri. Aceste fire au in mod obisnuit un diametru cuprins intre 0,5 si trei microni (1 micron = 0,001 mm), dar dispunerea lor aleatorie ar fi cea care permite ca particulele putin mai mici sa fie prinse.

Filtru: Fara un filtru bun, o parte printre praful pe care il aspiram nu va ajunge in rezervor, ci se iti intoarce in aerul din incapere, ceea ce genera ca aspirarea noastra sa fie mai putin folosul si creeaza un mediu care nu ar fi recomandat pentru persoanele alergice la praf si acarieni.

Un robot aspirator. Ce puteti spune despre intretinerea pe care o fac aceste dispozitive? Daca le programati sa treaca prin casa la fiecare patru zile, nivelul de praf din casa va fi putin redus. Deoarece nu se alege praful, acesta nu se iti murdari aproape la fel de mult pe mobila, iar senzatia de casa ingrijeste iti dura mai putin timp.

Filtrele HEPA au fost initial dezvoltate pentru industria militara, dar eficienta lor ridicata le-a adus in rapid in alte domenii, cum este produsele farmaceutice, asistenta medicala si mecanismele de uz casnic, cum este aspirator pentru geamuri si purificatoarele de aer.

Utilizarea unui aspirator cu filtru HEPA iti ajuta la reducerea alergiei la praf? - Exista un fenomen evident: un filtru HEPA este capabil sa retina acarienii de praf si granulele de polen, care sunt alergeni puternici, in acest fel incat raspunsul scurt este da, acesta iti ajuta la reducerea alergiilor la praf.

Exista magazine care pun un accent distinct pe acest aspect si au scos modele silentioase. Nu ar fi vorba ca sunt silentioase, dar cel putin nu suna ca un avion cu reactie. Cel mai probabil, in momentul cand inchideti usa, nici nu veti sti ca functioneaza.

In orice caz, desi un filtru HEPA ar fi ieftin in oricare aspirator pentru geamuri, ar fi si mai accesibil in cazul celor fara sac. Acest fapt se datoreaza faptului ca acarienii, boabele de polen si alte particule care provoaca alergii raman in cosul de gunoi, iar atunci cand acesta ar fi golit, multe intre ele se intorc in mediul inconjurator.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult